מעניין מה דעתכן בנושא.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי יודע עד כמה אני ממש ממש סובלת בעבודה שלי. כל רגע שאפשר להתלונן עליה-אני עושה את זה. אתמול (-לא פעם ראשונה) בעלי אמר לי:"אני לא מבין למה הפסקת לחפש עבודה אחרת? תמשיכי לחפש.." אז אמרתי לו:"אבל אתה יודע שעכשיו זה לא אפשרי...אני בהריון...ומי יקבל אישה בהריון??" אז הוא התחיל להגיד לי: "לפחות תנסי...מה אכפת לך.." אז אמרתי לו:"אני לא יעשה צחוק מעצמי. אני אבוא לראיון ואני אגיד לו:"תראה,אני אבל אני בהריון......" (-כי לא בא לי לא לספר ועוד חודש יראו בטן... זה לא נעים.... ככה להתחיל...והוא יכול בקלות יותר לפטר אותי...) ניסיתי להסביר לו שבוסים לא אוהבים את זה..והם יעדיפו מישהי שלא בהריון... והוא מנגד אמר:"אז אם לא עכשיו-אז מישהי תלד לו עוד שנה..." אז אמרתי לו שהם יעדיפו לקבל מישהי שתלד עוד שנה ולא מישהו שעכשיו בהריון....

אני מ-ת-ה לעבור עבודה אחרת!!!! אני סובלת פה. נפשית. לא בא לי ללכת בבוקר לעבודה, לא בא לי לקום אליה. במוצאי שבת אני בדיכאון שמחר צריך ללכת...רק בגלל ההריון הפסקתי לחפש....... מה אתן אומרות? להקשיב לעצת בעלי ולנסות לחפש עבודה אחרת? או שכמו שאמרתי לו - זה די לעשות צחוק מעצמי??
9 תגובות
עמוד 1
  • תחכי ותסבלי בשקט. לא יקבלו אותך לעבודה אחרת עכשיו - כמה שזה מעצבן
  • הייתי בידיוק במצב שלך !!!!
    ועזבתי כבר בעצבים תעבודה וחיפשתי אבל תכלס גם עם יקבלו אותך בהריון
    באיזשהו שלב תהיהי חייבת לספר או שיראו אלייך ויגיידו למה לא בסיפרת
    במיוחד שאין לך שם ותק , וגם לכי תדעי איך תסתדרי שם
    אני מבינה שזה מתסכל אבל לפי דעתי
    תסחבי שם עד סוף ההריון ...
    אחרת חבל . !
  • יו, אני כל כך מבינה אותך :(
    אבל, נראה לי שזה לא הזמן לחפש עבודה, חוץ מזה אם תתפטרי עכשיו לא תהיה זכאית לפיצויים (אלא אם כן את חתומה על סעיף 14),
    לאומת זאת אם תתפטרי אחרי לידה, ב"ה, תוכלי לקבל את כול המגיעה לך.
    אני הייתי מחכה עד הלידה, אבל זאת דעתי, כמובן שי אפשרות גם לחפש עכשיו עבודה, תלוי איזו משרה, האם ניתן בקלות למצוא עבודה, כי כל שבוע שיעבור יהיה יותר ויותר קשה למצוא עבודה בהיריון!!!
  • תתחילי לחפש.
    פשוט בראיון העבודה תצייני שאת בהריון.
    אני מכירה כמה וכמה בנות שהתקבלו לעבודה בהריון!
    זה קשה הרבה יותר למצוא עבודה כי את בהריון, אבל אפשרי.
    לפחות תדעי שניסית.
    בהצלחה.
  • וואי זה סיוט ללכת כל בוקר לעבודה שלא אוהבים!

תקשיבי מאמי זאת החלטה שלך-
    את צריכה להחליט אם את מוכנה לוותר על כל הזכויות שלך איפה שאת נמצאת עכשיו בשביל עבודה אחרת... זאת אומרת חופשת לידה בתשלום ושאסור לו לפטר אותך וכו'.

מה שאת יכולה לעשות זה להמשיך לחפש עבודה ואפילו ללכת לראיונות בלי להתפטר מהעבודה הנוכחית.. ולציין בראיונות על ההריון (אין ברירה לדעתי) ותראי אם את מתקבלת...

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• את יכולה לחפש....
    אבל קחי בחשבון זה לקחת סיכון, כמו שאמרת הם יכלו לפטר אותך בקלות אם קצת לא יראה להם משהו
  • לדעתי לא יכול להזיק לחפש
    אבל תצייני שאת בהריון
    אני הייתי בדיוק באותו מצב ושני מקומות אמרו לי לחזור אליהם בחופשת הלידה
    ובסוף מצאתי עבודה אחרת שאני מתחילה אחרי חופשת הלידה (טפו טפו )
    לפחות זה נותן תקווה להחליף מקום אחרי הלידה
    בהצלחה

• האמת שאני לא יודעת מה הייתי עושה
    מצד אחד בא לי להגיד לך לעזוב ומהר כי אי אפשר ככה להיות במצב נפשי במיוחד לא בהריון...
    כסף לא כסף....

מצד שני- יש פה באמת את הקטע של, קשה להתקבל לעבודה כשאת בהריון
    למרות ששוב, את רק בשבוע 10 ואת לא חייבת להגיד... מה זה לא נעים לך?
    נעים גם נעים, הרי הם לא מקבלים אישה שהיא בהריון- להם נעים לעשות את זה....אז למה את צריכה לעשות חשבון?

אני חושבת שאני הייתי מתפטרת
    לא הייתי סובלת ככה בעבודה כזו
    ומחפשת עבודה אחרת
    אומרת שאני בהריון
    לא הולך לי בדרך הזו?
    מחפשת עוד עבודה , לא אומרת שאני בהריון... ואין לא נעים!

• טוב, הבנות כבר ענו לך פחות או יותר מה שגם אני חושבת.

את יכולה לנסות לחפש ואז גם אם לא יקבלו אותך לעכשיו אולי יציעו לך אופציה לחזור אחרי חופשת לידה וככה תהיה לך מוטיבציה בכל מקרה כי תדעי שאחרי חופשת לידה יש לך כבר עבודה חדשה.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה