עצירות- צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שואלת אחרי שגיסתי שאלה אותי ואני עניתי לה חלקית.. יש לה ילדה בת 3 חודשים עם הנקה מלאה.. היא בעצירות כבר 4 ימים עם בטן קצת קשה אבל לא מתלוננת או סובלת.. אני המלצתי על עיסוי וגירוי פי הטבעת במידה וזה ממשיך.. השאלה אם יש עוד משהו.. אמרו לי עגבניות פעם אבל נראה לי מוקדם מידי בפרט שהיא רק בהנקה..
    אגב, זה נורמלי בגיל הזה או לפנות לרופא? אני הייתי פונה אבל אני לא זוכרת איך זה בגיל הזה.. תודה!
    ]
6 תגובות
עמוד 1
  • היא יכולה לתת לה קצת מיץ מעגבניה
    וחוץ מזה עם זה הנקה מלאה אז עד שבוע זה לא
    נחשב לעצירות כי חלב אם נספג בגוף גם אצל נועה
    היה ככה.

• תקשיבי תגידי לה שתיקח גבעול פטרוזיליה תווזלן אותו ותגרה לה את פי הטבעת
    אם היא חוששת אז עם מדחום זה בטוח לא יחתך ויתקע לה בטוסיק...
    זה תמיד, אבל תמידדדדדדד עובד.
  • אצל יונקים עד שבוע ללא קקי זה בסדר...
    לא לגרות כלום זה יכול להזיק.
  • גם לי הרופא אמר שעד שבוע בלי יציאות זה לא נקרא עצירות לתינוקות שיונקים
    מירי
  • אמרתי שתחכה שבוע ואז לגרות.. פלוקי אמרתי לה על המדחום כי זה מה שאני עשיתי... שמעתי על הפטרוזילה אבל אין לי ניסיון עם זה אז המלצתי על עיסוי עם הברכיים לבטן ועל מדחום..
    ]
  • להוסף פעם ביום כפית פרוביוטיקה של סולגר...עושה נפלאותתתתתתתתתת
    גם מיידית וגם לאורך זמן ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה