לא סומכת על בעלי !!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בכלום!!!!!!!!!
13 תגובות
עמוד 1
  • וואו

• אויש מאמי שולחת לך מלאאאא חיבוקים..
    אני מסכימה איתך שהוא מתנהג כך רק כי הסכמת לזה,
    בהבלגה על מקרים שהיו או בכל דרך אחרת.
    לא מכירה את בעלך אבל אני לא מהמתייאשות ואני לא מוותרת!!
    לא בטוחה שאת צריכה להקשיב לי כי אני קיצונית לצד השני- ממש פרד!
    אבל.. מבחינתי זו העדיפות. אין דבר כזה לנסוע למיון לבד, אם הוא באיזור ואין משהו קריטי שצץ.
    זו הילדה שלו והוא צריך לטפל בה, לדאוג לה להכל וכן- בעיקר להעניק תשומת לב.
    גם הקטן בבטן שלו וכדי לדאוג לו הוא צריך להיות קשוב לך ולכל צרכייך ( ואני אפילו לא מדברת על זה שאת אשתו וזה צריך להיות בלי קשר להריון).
    אני הייתי לוקחת לשיחה רצינית בלי כעסים ומבהירה הכל כולל ציפיות ממנו,
    מקווה שיעזור.. בהצלחה!

• תודה בנות!!!

• מאמי אני מזה מבינה אותך!!
    אם את זוכרת לפני כמה זמן פתחתי פה שרשור שלגברים יש מוח של עכברים..
    ופשוט אין מה לעשות..צריך לחנך אותם לאט לאט..קחי על עצמך פרוייקט..ותני לו משימות..עד שהוא יתרגל..
    תניחי את המצפון שלך בצד ותעשי לו רשימת קניות שילך ויקנה לבד..
    תגידי לו קח את הילדה לך איתה לגן שעשועים בזמן שאני בקופ"ח או משו ואז תדאגי שהוא ידאג להביא לה לשתות ויכין לה סנביץ וכאלה..
    עד שהוא יתרגל לדברים..
    אין מה להגיד זה בהחלט מתסכל..אבל כמו שאמרו לך הם כמו ילדים קטנים..
    אני מקווה שהוא ישתנה ויתעורר והתפקידים בבית יהיו שווים
    בהצלחה מותק
  • תודה בנות!!!!!
  • בובה,

כבר נתנו לך עיצות שגם אני חושבת שהן נכונות - העיקר לא להיכנע!!! תנסי פעם לעמוד על שלך ולא לוותר ולעשות רק כי הוא לא עשה (תעשי כל מה שקשור לילדה אבל לא אליו - אולי יבין).

בכל מקרה העיקר שתרגישי טוב כי זה הכי חשוב!
  • היי... דחוף לשבת ולדבר.. אני הייתי ממליצה לך על זמן שאת רוצה לראות שיפור ואם לא, תחליטי שאת לא עושה כלום לגבי הבית, שמבחינתך יחיה בדיר חזירים.. אבל תתני לו עד הלידה אפשרות להשתנות ותסבירי לו בשיחה כמה קשה לך לשלב עבודה ובית והריון וכו'. ותבכי!!! זה עובד עליהם...
    בהצלחה!

• בואי אני אגיד לך מה אני חושבת - חינוך!!! כמו תינוק.. לא לשבת ולא לדבר (אני מקצינה כמובן) תתחילי ללמד אותו בדרך הקשה..

אני הייתי עושה לו סדרת חינוך שלושה ימים עושה רק בשביל עצמי ולילדה.. שהוא יבשל לעצמו יקנה לעצמו ינקה לעצמו יכבס ללעצמו...!!! ואז נראה אם הוא לא יתחיל לשתף פעולה. חצוףףףףףףףףףףףףףף
    ובאמת גם אני הבנתי לאחרונה שאם לא מבקשים לאט ומסבירים להם עם ציורים ואיורים תרשימי זרימה וכו הם פשוט לא יודעים מה לעשות

אז קדימה יש לך מה ללמד אותו עוד מעט יתווסף עוד בייבי וזה ילך ויהיה קשה ומסורבל יותר... אף פעם לא מאוחר מדי...

אה ועוד משהו.. קחי לו את הכבל של המחשב או את העכבר... שיהיה קצת עם הבת שלו ויטפל באישתו שהוא אני בטוחה, מאוד אוהב!!!

• היי
  • בנות אתן צודקות בהחלט!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה