מאיפה מתחילים??? הצילו!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו גרים ברמת גן.

• אני ממליצה לך לגשת לחנות בייבי קלאב בפ"ת.
    יש שם הכל. באמת הכל, והמחירים ממש בסדר.

מניסיון שלי- קודם כל לבחור עגלה. כי יש באמת המון דגמים בשוק והן שונות אחת מהשניה בקיפול, במשקל וכו'.
    אולי אם תגידי מה חשוב לך בעגלה אז נוכל להמליץ.

לגבי מיטה ושידה (אם את צריכה)- מיטה קנינו את הכי פשוטה בלי יותר מדי סרבולים וציורים וכו' כי כל דבר כזה עולה מלא כסף.

שידה גם- הן פחות או יותר זהות. תסתכלי תמונות באינטרנט (תיכנסי לאתר של בייבי קלאב יש שם מלא דברים).

וכמובן אם יש לך שאלות- אנחנו פה:)
  • מסכימה עם ג'ןג'ן - טוב לא פלא
  • תודה על התגובות. אבדוק את העגלות
  • anatyshka

ראית פרק של רמזור?איפה שהם בשילב...
  • ידית מתהפכת בעגלה זה בהחלט משהו שאני רוצה.
    רינקה- איך אפשר לוותר על האמבטיה בעגלה? לדעתי זה גם מיותר...מה גם שאחרי שלושה חודשים כבר עוברים לטיולון...לא?

אפשר להסתדר בלי???
    אני צריכה ללדת בחורף אז אולי יהיה קר...ואי אפשר לוותר...מה אתן אומרות?

• anatyshka

אני ויתרתי על אמבטיה -כי גם חשבתי שזה רק ל 4 חודשים ואחר כך זה סתם יהיה זרוק במחסן ...וחוץ מזה לעגלות יש כיסוי רגלים,ובחורף יום יום היתי יוצאת עם ילדה וכיסוי רגליים מאוד מחמם..בפנים היתי שמה מזרן לעגלה ו סדין לעגלה ו היתי מכסה את ילדה בימים ממש קרים בשמיכת פליז....לדעתי אמבטיה די מיותרת...אבל זו רק דעתי
  • anatyshka

ידית מתהפכת זה פתרון מצויין לדעתי - ודווקא אין הרבה עגלות עם פטנט הזה ..יש PEG PEREGO UNU...עגלה של ד"ר בייבי -לא זוכרת דגם ...ויש עוד עגלה Go Baby Smarth משענת גב מתכווננת עד למצב שכיבה מלאה. עם ידית מתהפכת(דו-צדדית) - אבל שאין הרבה תגובות עליה באינטרנט -אני לא יודעת עם היא שווה מהשהו... תסתכלי בלינק הזהhttp://www.babystav.co.il/עגלת-ישיבה-עם-ידית-מתהפכת-דגם-סמארט - עגלת ישיבה דיקלית דגם סמארט
    Go Baby Smarth
  • יש חנות בפתח תקווה ובראשון לציון שנקראת "תינוקות זה אנחנו" יש להם גם אתר (תירשמי בגוגל) והם מדהימים מבחינת מחירים ומבחר עגלות, מיטות, מוצרים וכו'.. אבל 2 הסיבות שבגללן באמת התאהבתי: 1. אנחנו נגד לשלם ולו שקל לפני הלידה ובשום מקום לא הסכימו לעשות הזמנה לפני תשלום של 10 אחוז ובצדק. רק שם (בראשון לציון, שם אנחנו קנינו), בעל החנות (יוסי) לחץ לנו את היד ואומר שהלחיצה מבחינתו זה הכסף ושהוא מזמין.. הוא היה איש מקסים.. 2. הוא עובר איתך שלב שלב ומציג לך דבר דבר ביחד עם דף שבו מוצגים כל הדברים שאת צריכה והקטע שהוא אמיתי..מה שלא צריך הוא אומר שזה מיותר ומסביר למה ועגלות- היו הרבההההה יותר יקרות משלנו והוא הציע את זאת שאצלנו ואפילו הציע זולה יותר והסביר את התכונות של כל עגלה..
    אני ממליצה על ראשון ועל יוסי.. אני הייתי באותו סרט שלך- לא מבינה מה צריך וכמה והוא עשה לי סדר וממש הלך איתי לתחנה תחנה (בחנות כל פינה מסודרת לפי נושא) ונושא נושא והסביר מה צריך ולמה...
    אם תלכי תגידי ששלומית ואדם (במיוחד אדם) בוחניק שלחו אותך.. הוא גם עושה הנחות יפות ולפי סקר שוק (סקר שוק רחבבבבב מאוד וארוך מאוד) הוא הכי זול עם הכי הרבה אפשרויות..
    מה שכן- אל תתקרבי למוצצים- עד שאת משלמת הם מדהימים ובשניה ששילמת וסופקה הסחורה הם נעלמים ושוכחים שיש אחריות (מניסיון של אחרות)
    ]
  • אנחנו קנינו בביג בייבי בגלילות.. מומלץ.. הם היו אחלה. יצאנו עם שידה, מיטה ועגלת סטריטי של בבה ב7000 שקל.... היום זה יותר זול...
    לגבי עגלה, יש המון מקומות באינטרנט שיעזרו לך בנושא ובמה חשוב... אפשר להשתגע מהמבחר, אבל תסנני לפי מחירים..
    אני ממליצה על שידה! לי זה היה מאוד נוח להלביש ושכל הדברים מסודרים, אבל יש שמסתדרים גם בלי..
  • מצטרפת להמלצות על תינוקות זה אנחנו

• אגב לגבי תינוקות זה אנחנו- זה נכון שהם נותנים את מה שאת רוצה- מהיקר לזול ביותר.. לגבי עגלה הייתי ממליצה על משולבת (עם אמבטיה) וזה חשוב מאודדדדד כי נכון שזה רק ל-3 חודשים אבל זה ילווה אותך לכל הילדים.. מעבר לזה שזה יותר בריא מאשר הטיולון שאין לו תמיכה וזה יותר חם ונעים לילד (את יולדת בחורף נכון?)
    לגבי הסוג- תבררי על בבה קונפורט (לי יש את סטירטי אבל גם הלולה אפ נהדרת) ואני לא אתחיל לפרט עכשיו אלה אם כן תירצי שאני אפרט יתרונות וחסרונות אני אשמח אבל קודם תיראי בגוגל איך זה נראה כדי לראות אם את אוהבת את הצורה- אין מה לעשות הצורה חשובה בסכומים כאלה.. בכל אופן, אם תירצי פירוט אמיתי ממישהי שיש לה את העגלה אני אשמח.. מעבר לזה יש לך את בריטני (למישהי מהמשפחה יש אז אם תירצי לשמוע גם עליה אני אשמח) ויש את מאמס אנד פאפס.. לא מכירה אבל שמעתי דברים טובים (את כל העגלות תוכלי לראות באתר של תינוקות זה אנחנו)
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה