בבקשה עזרה! דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הרגשתי כאב נוראי בגב שכמעט שיתק אותי הייתי בטוחה שהנה זה מתחיל אבל חוץ מאי נוחות בגב לא היה כלום עד לפני שעה שזה קרה שוב- כאילו מישהו תוקע לי סכין בגב ולפני רבע שעה שוב פעם- כבר כמעט בכיתי מרוב כאב...
    היום בבוקר הייתי אצל הרופא לבדיקה שגרתית והוא לא אמר כלום...
    איך אני יודעת אם זה הברקסטון היקס או הדבר האמיתי?!
    בבקשה עיזרו לי...

לירון
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת ובטח עכשיו הבנות יכתבו לך, אבל אמרת לרופא והוא לא אמר לך כלום או שלא סיפרת לו?

אני חושבת שכדאי לך ללכתב למיון ולהיבדק בכל מקרה כדי לפחות לדעת מה זה בדיוק.

בהצלחה!
  • הייתי אצל הרופא לפני מה שהיה הבוקר אז אמרתי לו רק על אתמול והוא אמר שאם היה רק אחד וזהו אז זה עוד לא זה אבל מאז שחזרתי הבייתה היו עוד שניים ממש ממש חזקים וכואבים.
    המיון הוא כמעט שעה נסיעה ככה שאם אני אסע זה יהיה כשבאמת תהיה לי סיבה טובה ואני לא יודעת אם זה סיבה מספיק טובה...

לירון
  • תראי צירים אמיתיים
    באים והולכים כל כמה דקות.
    יכול להיות שמה שיש לך אלו צירים אבל רק ההתחלה שלהם....
    כי בכל זאת- שבוע 38...

בצירים אמיתים את תרגישי את הכאב הזה בכל כמה דקות והזמן בינהם יתקצר...
    ואם יש לך נסיעה של שעה
    אז אל תחכי ל3 דקות בינהם, אלא לכי לפני....
    (אלא אם כן את רוצה.. ואז תעשי מה שבא לך כמובן)

• תודה על התשובות...
    כמה זמן יכול להיות ככה כמה צירים ביום עם מרווחים גדולים ביניהם?
    אני ממש מפחדת ללכת ככה לעבודה או לסוע לקניות שזה לא יפתיע אותי שוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה