מחר עמסת סוכר........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הבנתי שאפשר לקחת לימון כדי שיהיה קל יותר לשתות את נוזל הזה?
    צריך לסחוט אותו לתוך הנוזל? או לטפטף קצת?
    מה עושים?

7 תגובות
עמוד 1
  • זה לא כל כך נורא אז אין לך מה לפחד.

אני שטפתי בבית לימון, חציתי אותו לשני חצאים, שמתי בשקית נילון קטנה כזו של סנדוויצ'ים והבאתי איתי.

כשהאחות עשתה לי את השתיה (היא הביאה את זה בכוס שתיה חמה שיש במשרדים בדרך כלל) וסחטתי לשם רק חצי אחד (השני נפל לי על הרצפה), אחר כך ערבבתי ושתיתי.

תקשיבי - זה היה אפילו טעים יחסית ולא נגעלתי לרגע! היה מספיק גם חצי לימון ולא היה צריך שלם.

רק תשתדלי לא לשתות מים בין לבין ותדעי שאחרי זה זה גורם קצת לנמנום ויש כאלה שאצלן גם לקצת בחילות.

בהצלחה ומאחלת תוצאות תקינות!
  • בהצלחה והעיקר שהתוצאה תהיה טובה
  • לא מזמן עשיתי עמסת סוכר גם 50 וגם 100...
    לקחתי איתי חצי לימון - סחטתי אותו לכוס ביחד עם חומר הלבן הזה הוספתי קצת מיים ושתיתי...זה מאוד דומה לספרייט...אני לא מתלהבת מספרייט כי הוא עושה לי צרבת
  • תודה רבה בנות

• עשיתי את הבדיקה. אני צריכה לומר שזה בכלל לא נורע לשתות את הסוכר הזה. במעבדה הם הוסיפו לי מיץ לימון אז שתיתי בלי שום בעה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה