חדשה אבל קצת מיואשת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים להיכנס להריון 3 חודשים ללא הצלחה , לאחר כמעט 12 שנה בהן לקחתי גלולות כמעט על בסיס קבוע...

מאז שהפסקתי את הגלולות המחזור שלי באופן מפתיע סדיר ומגיע כל 28 יום בדיוק.

מחזור אחרון היה ב24/8.

למרות זאת הייתה לי תחושה בחודשיים האחרונים שאני לא ממש יודעת מתי אני מבייצת (למרות שקיימנו יחסי מין 14 יום לפני מועד קבלת המחזור כמו שאומרים) ולכן קניתי בחודש האחרון ערכת ביוץ שהראתה שני פסים יפים ביום 11 למחזור ובאותם ימים (יום לפני ושניים אחרי) עשינו את מה שצריך לעשות....

עכשיו משום מה לפי החישוב שלי (של 28 יום) אני אמורה (בתקווה שלא) לקבל מחזור ב21/9 אבל לפי יום הביוץ אני לכאורה צריכה לקבל מחזור לפני ואם אני מבינה נכון עד ליום 19/9 לכל היותר (שזה 16 יום מהביוץ).
    אז אני די מבולבלת ולא יודעת האם זה נורמלי?
    האם לחכות בכל מקרה עד ל21/9 בתקווה שיהיה איחור ואז לעשות בדיקת הריון? או שאולי שווה לעשות כבר עכשיו בדיקה?

בנוסף מיום שישי בערב יש לי (סליחה על התיאור) הפרשות חומות מאוד מאוד בהירות ומאוד חלשות, כמו טיפות קטנות שלא מתגברות...ואני לא יודעת אם זה בגלל שאני צריכה לקבל (זאת התחושה ) או אולי (בתקווה) דימום של השרשה...

סורי שיצא ארוך......
8 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל בהצלחה
    שנית 3 חודשים זה ממש ממש ממש מעט זמן ולעיתים לוקח לגוף מעט זמן להתאפס אחרי גלולות אם כי לא חובה !
    אצלך המחזור סדיר וזה כבר טוב לי למשל ישר אחרי גלולות ( 10 שנים רצופות)
    הגיע מחזור טבעי רק אחרי 43 יום !
    אבל אחר כך התאפס על עצמו והתחיל 35 יום -32 יום ועכשיו 28 יום
    הפרשות חומות יכולות להעיד על השרשה ועל הקליטה של העובר ואני מקווה מאוד שזה מה שקורה לך , אני כמובן לא רוצה לטפח בך תקוות אבל זה אפילו מאוד הגיוני

תעדכני
  • תודה על העידוד..
    אני יודעת שיחסית לא עבר הרבה זמן אבל בגלל שאני כל כך רוצה את זה, כל פעם שמגיע מחזור אני בבאסה איזה יומיים עד שזה עובר לי..
    בעלי חושב שיצאתי מדעתי ואני מתחילה לחשוב שהוא קצת צודק..

בכל מקרה אני אעדכן....
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!
    לדעתי אל תעשי בדיקה עד שיש איחור,
    במידה והמחזור אמור להגיע ב- 21/9 ולא תקבלי תעשי בדיקה יום אחרי האיחור.
    חבל שתעשי בדיקה עכשיו כי היא יכולה להראות לך תשובה שלילית או שגויה ואם באמת יש הריון סתם תתבאסי...
    הכי טוב לעשות בדיקת דם להריון, הכי אמין שיש
  • נשנוש אני כל כך מסכימה איתך גם אני לא אוהבת את כל הבדיקות האלה
    אם כי מתפתה מידי פעם לעשות בדיקת הריון
    אבל ביוץ ממש לא !!
    אבל האמת היא שאני גם לא מצליחה לאתר את הביוץ שלי מבחינת הפרשות וכו
    אני לא מצליחה לראות איזה הבדלים או להרגיש משהו יוצא דופן

תגידי נשנוש לך יש מחזור סדיר ?
  • את צודקת , אני אחכה עד ליום איחור, למרות שיש לי תחושה שזה לא החודש שלי..
    בכל מקרה אני ממש שמחה על העידוד!!
    סוף סוף משהו מבין מה אני עוברת!
    תודה רבה!
  • הבדיקות ביוץ האלו זה סתם דרך להוציא כסף מיותר מנשים
  • נכון נשנוש סיפרת לי אני זוכרת, לרגע קט שכחתי
    גם אני פוליציסטית אבל המחזור שלי סדיר אבל לפני שנתיים ראו באולטרסאונד שחלה אחת פוליציסטת ויש לי אקנה אבל בדיקות תקינות , אני מאמינה שסיפרתי לך גם....בכל מקרה הגיניקולוגאמר שככה אני יכולה להיקלט

נשנוש היום ביל קיבל את תוצאות הבדיקה ואין מאושרת ממני יש 14% תאים תקינים בנפח של 23 מיליון שזה הנורמה

אולי הבידקה הקודמת הייתה מיקרית
  • לצערי היום הגיע לי ה- (הקדים ביום...)
    האמת שלא הייתי מופתעת כי הרגשתי שזה מה שהולך לקרות...בכל זאת היו לי "טיפטופים" ביומיים האחרונים ...

לא נורא חודש חדש ושנה חדשה מתחילה!
    חייבים להיות אופטימיים!

רק שאלה אחת-
    ברגע שיש לי 2 פסים בערכת ביוץ מתי אני צריכה לקיים יחסי מין עם בעלי (מיד , תוך 24 שעות ?) , באיזה תדירות (יום יום או יום כן יום לא?) ולכמה זמן? (יומיים ? שלושה?)....

יאללה חדשות טובות לכולן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה