זה לא נגמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מגיל 6 חודשים, שיניים האלה יוצאים... בלי הפסקה
    נתנאל חזר מגן, התחיל לאכול ואני רואה שאחרי כל ביס הוא צורח
14 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי עדיף לעבור את זה בנגלה אחת, לא??
  • אויש, שינים זה כאבי תופת...
    מסכנים הקטנטנים האלה..

יש THEETH GEL מכירה את זה?

• טוב, ניצחתם בגדול

• טי ג'ל הזה עוזר בדיוק ל10 דקות....
    ליהי: שמעי קטע, אני קוראת הודעה שלך ונתנאל מסתכל על המסך, קלט תמונה של נופר, התחיל לחייך, מצביע על תמונה ואומר: "ליאליה" (ברוסית זה תינוקת)
  • נדוניה- איזו רוסיה את...

אמאאאאאאאא.......
  • מתוק!!!!

• לי המליצו איזה משהו כמו טיג'ל אבל בטעם חלב אם וזו משחה שלא יורדת יענו..משהו כזה...זה נשאר יותר זמן על השניניים או משהו.. לא יכולה להגיד כרגע..לא יוצאות לנו שיניים, בסוף זו הייתה מחלה..אבל כשיהיה לי נסיון אני אמליץ אם כן או לא

להוסיף לפייסבוק
  • אלה: את האמת, נמאס לי כבר לנסות משחות וג'לים... כמה כבר שיניים נשארו? עוד 10? חחחחחחח, קטן עלינו
  • יואו השיניים האלה זה פשוט סיוט אחד גדול!
    אבל מזל שמהר מאוד שוכחים מזה! הקטע הכי
    הזויי שהיה לנו לפני חודשיים בערך, שבריאל הוציאה
    את הטוחנות האחרונות (סוף כל סוף, ברוך שפטרנו
  • בנות, תנו לי להגיד לכן עדיף נגלה אחת!!!!!
    אצלנו הם יצאו אחת אחת וזה סיוט כל פעם מחדש!!! אנחנו עד עכשיו לא סיימנו ולשיניים האחרונות לוקח נ-צ-ח לצאת... אמא....
  • קטע הזוי, ש 2 טוחנות ראשונות גיליתי ביום חמשי בטעות... אבל החותכת אחרונה שמסרבת לצאת, עושה צרות כבר חודש
  • אני גם בעיצומה של תק'-השיניים..
    נראה לי שנעמה,נתנאל ונופר לא-חושבים שאוכל ובקיעת-שיניים הולכים ביחד...אוףףףףףףףףףףף

• כן, באמת אפשר להגיד מזל טוב סוף סוף חחח
    אצלינו זה היה בטיפין, לאט-לאט...וזה מייאש!
    באמת עדיף במכה אחת וזהו, מקווה שיעבור לו בקלות
    כמה שיותר! ויאללה תכיני לו סטייק אנטריקוט עסיסי
  • וד"א לנו עזר תרסיס טבעי על בסיס
    צמחים, קוראים לו SOS מוכרים אותו בכל פארם
    ובית מרקחת, הוא יקר (בזמנו בקבוקון קטן עלה בסביבות 100 ש"ח)
    אבל שווה לנסות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה