איך עושים זאת ונשארים בחיים ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חג אצל חמותי ?!?
    עד לפני 3 חודשים היינו חברות הכי טובות וזה ממש לא קל עם אישה כמוהה. היא לא נעימה ולא נוחה ומתנשאת ואין לה חברות ושום קשר טוב עם בני משפחה. בקיצור, אחרי שנים של סבל הצלחתי ליצור יחסים טובים ואפילו בעלי היה מחמיא לי על כך וגם היא נהגה לומר שאני כלה מושלמת (גיסות שלה היו שואלות אותיףמה אתן מסתדרות? והיו בהלם מכך). אבל ידעתי שכמו כל השאר גם יומי יגיע... והוא הגיע. ערב אחד הטל' בבית צלצל ושנינו הרמנו, בקיצור צוטטי לשיחה ושמעתי אותה מלכלכת עליי במשך שעתיים רצופות. מה היא לא אמרה עליי??? ושהיא לא רוצה איתי שום קשר. בעלי ניסה להדוף אותה, אבל אי אפשר לעצור אותה כשהיא בשוונג... בקיצור, הודעתי לו ששמעתי ואני לא הולכת אליה יותר. לקראת החג הקרב בעלי ניסה בכל דרך לגרום לה לדבר איתי ולהתנצל על מה ששמעתי והיא פשוט מסרבת. הוא נורא רוצה לעשות שם חג כי אחותי באה מחו"ל במיוחד וטסה כמה ימים אחרי והא היחיד שלא יהיה. בקיצור, מטוב ליבי ורחמיי הרבים הסכמתי לעשות שם חג (ראשון בלבד) ומאז אני בדיכאון ולא יודעת איך יעבור. לא בא לי לראות אותה, וגם לא את גיסתי הצעירה יותר שמתנהגת כמו אמא שלה. אני יודעת שהיא הולכת להתנהג אליי לא יפה, היא אלופה בזה... בקיצור שוב אני מוצאת את עצמי בולעת צפרדעים בשביל בעלי אבל הפעם קשה לי יותר מתמיד.
11 תגובות
עמוד 1
  • איזה באסה

• אז זה בדיוק מה שתכננתי, אבל חמותי משתלטת על כל מצב ומגיעה להיכן שאני נמצאת. וחוץ מזה שתמיד אני מוצאת את עצמי מדיחה כלים וסירים...
  • קבלי

• הייתי שולחת אותו לבד למען השפיות שלי
  • אם יש לך אפשרות לשלוח אותו לשם לבד, ואת תלכי למשפחה שלך, תעשי את זה.
    נכון, זה לא אידיאלי, אבל למען השפיות שלך, אולי כדאי.
    אם בכל זאת את מתכוונת ללכת לשם, אני לא מבינה איך את שותקת לה (או שהבנתי לא נכון)
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה בנות על התגובות. אני לא עונה כדי לא ליצור מריבה וזה מה שהיא אוהבת, היא ני**** מסיכסוכים...
    ואם יווצר איזה שיח בנושא יש מצב שהיא תרצה שנשלים ולי טוב עם המצב כמו שהוא. אחרי החג נפרדים שוב...
    אתמול שיוחחתי עם בעלי וקבענו שנגיע חצי שעה לפני הארוחה ונצא חצי שעה אחריה ולא דקה יותר !! מקווה שנעמוד בזה...
  • את יכולה להתנחם בעובדה שיש פה בפורום אנשים (לא נגיד שמות

• ואוו חתיכת צפרדע לבלוע

• אני לא הייתי בכלל הולכת . יתהפך העולם .
    לא כיבדו אותך . ואת עוד מורידה ראש ומוותרת על כבודך . לדעתי זה לא יוסיף לך כבוד בעיניה, ואני הייתי לגמרי מוותרת על התענוג.
    אבל אני זה אני , ומצד שני אני יכולה להגיד לך באמת כל הכבוד שאת מסוגלת לעשות
    את זה עבור שלום בית
  • וואו איזה מותק את!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה