חדשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!! אני ליטל חדשה בפורום וחדשה בעולם ההריון. אני בשבוע ה9 כמעט. קצת לא נעים לי להעלות את זה אבל, אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה או שיש עוד כמה כמוני.. אני כל הזמן הולכת לשירותים לבדוק את התחתונית שמא חס וחלילה לא קיבלתי מחזור כי יש לי כל הזמן תחושה של רטיבות. יש לי בעיה או שיש עוד הריוניות כמוני??pink][/pink]

ליטל
17 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה מאמי
    יש לנו כבר טלטול בפורום

• ברוכה הבאה!

• תודה רבה!! איזה חתימה מגניבה יש לך, גם אני רוצה איך עושים??

ליטל
  • ברוכה הבאה ושיהיה הריון קל ותקין!!!!

לגבי שאלתך, גם אני הייתי ככה בהתחלה.... את לא לבד
  • טוב אני כבר מרגישה הקלה, תודה רבה לכולכן!!

ליטל
  • ברוכה הבאה ומזל טוב לגבי ההריון
    את נורמלית לחלוטין

• ברוכה הבאה

• אני עד היום עוד בודקת מדי פעם..חח
    בהצלחה והריון קל תקין ארוך ומשעמם!
  • ברוכה הבאה מאמי.

הריון קל תקין ועגול

• צר לי אבל זה אף פעם לא עובר, אני עד עכשיו בודקת כל פעם שאין לי דימום פתאום.
    ברוכה הבאה לפורום הכי כיף שיש- זהירות- ממכר!!

בשימושון (ההודעה הראשונה בפורום) יש הוראות להכנת סרגל, אם את רוצה חתימה מהממת
    יש את נטלי סויסה העוד יותר מהממת שעשתה לרובנו את החתימות.  

• ברוכה הבאה להגיד לך את האמת גם אני בודקת עד היום...צריך להיות ערניות ואם יש חשש או ספק להגיע לבדיקה לפי דעתי....אני אישית כל פעם שאני חוששת אני ניגשת להיבדק ואז רואה באלטרסאונד את הנסיכה הקטנה ונרגעת....

• היי מתוקה!!!!
    אני היתי גם כזאת הסטרית - מה זה פחדתי שיתחיל לי המחזור
  • ברוכה הבאה..
    כולנו ככה. בודקות - אני בדקתי כל ההריון!
  • מאמי זה רק יחמיר עם הזמן...אניי כל ההריון בדקתי את עצמי בניגוב בשירותים

/link/link_through/1yg9h-101]
  • ברוכה הבאה!

כפי שכבר כתבו לך כולנו ככה. רטיבות יש מההתחלה לחלק קצת יותר לחלק קצת פחות אבל בכל מקרה יותר רטיבות ממה שהיה לך לפני ההריון.

תהיי רגועה ואל תכניסי את עצמך ללחץ מזה שאת בודקת כי זה נורמלי לחלוטין. אז בודקת אז מה?

עוד מעט תהיי כל כך עסוקה בבדיקות למיניהן שזה יעבור לך לפרק זמן מסוים ואז יחזור
  • נורמלי לחלוטין.
    ברוכה הבאה והמשך הריון קל ותקין
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ברוכה הבאה לפורום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה