שלום ד"ר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראשית כל תודה רבה רבה על כל העזרה פה.
    אין מילים לתאר את חוסר האונים שאני חשה כשיש שאלה שמציקה לי ואין לי את מי לשאול.

שנית, אני מודעת לכך שאתה לא מכיר את התיק הרפואי ויהיה קשה לענות לי, אבל בכ"ז נסה בבקשה.. לרוע מזלי הרופא שלי בחופש ואין לי איך לתקשר איתו.

כתבתי כאן שבוע שעבר על התקצרות צוואר רחם ל22/24 מ"מ בשבוע 24+5

היום (שבוע וחצי לאחר מכן) הייתי בביקורת לאחר מנוחה בבית (כן הסתובבתי, אך השתדלתי לא ללכת יותר מדי, לא הרמתי את הילד וכו) ושתייה מרובה, וב"ה נצפה אורך צוואר 29.1 מ"מ
    ביום רביעי מסתיימים השבועיים של ח.המחלה.

1. מגמת האורך בשיפור. האם אפשר לחזור לעבודה ביום ה' עם שתיה מרובה והימנעות ממאמץ יתר??

2. מה אורך הצוואר הרצוי לשבוע 26+2 ? עד כמה 29.1 מ"מ הוא קריטי?

3. האם לעובדה שהעובר במנח ראש יש השפעה על המצב? ייתכן שהלחץ על הצוואר גדול יותר כך?

שוב, אלפי תודות!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. תלוי אם יש לך צירים או לא - אם אין, אפשר לחזור לעבודה
    2. כל אורך מעל 25 מ"מ הוא למעשה תקין, כמובן שכמה שיותר ארוך יותר טוב
    (בצוואר הרחם כמובן)
    3. לא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה