חוק חדש והזוי -גני עיריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש לפני כמה דק' חזרתי מאסיפת ההורים הראשונה בגן של עמית ושקד
    הגננת אמרה משהו שפשוט קומם את כל ההורים
    נוצר שם ויכוח אדיר ואף הורה לא הסכים לדבר הזה ובצדק

הגננת אמרה שבמידה ורוצים להוציא את הילד מוקדם יותר מסיבה זו או אחרת מהגן צריך להביא אישור מיוחד מהעיריה...
    מה נראה להם? שכל פעם אני ארוץ לעיריה...אין לי עבודה??משעמם לי??
    מה זה הקטע ההזוי הזה...

אחרי בירור קטן הבנו שזה קשור לביטוח של הילד
    אז מה הבעיה להשאיר טפסים כאלה בגן ומי שרוצה להוציא את הילד שלו מוקדם יותר שפשוט יחתום בגן ומרגע שיצא מהגן עם הילד ..הילד יהיה באחריותו המלאה
    אין דבר כזה...הם לא מוכנים...

22 תגובות
עמוד 1
  • גם לנו אמרו את זה, בגלל הביטוח, שיש ביטוח על הילד בגן ובדרך מהגן הביתה וזה יוצר בעיות....

• אצלנו גם יש את זה אבל הטפסים נמצאים בגן .. כבר קרה שהוצאתי אותו מוקדם יותר לבדיקה ופשוט חתמתי על הטופס בגן

• אצלנו זה ככה כבר משנה שעברה...
    אבל אם אני צריכה להוציא אותה
    אני אומרת לגננת שאני באה מוקדם וזהו...

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • רק דבר אחד הגננות לא עדכנו ....ביטוח מבטח את הילד בכל מקום 24 שעות ולא רק בגן ....אז רוצות להיות רגועות וזהו.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אם את צריכה להוציא קבוע מוקדם את מבקשת בקשה מעיריה והם מאשרים אצלנו לא עושים בעיות בדרך כלל בעייריה
    אם זה חד פעמי להוציא את הילד יום אחד מוקדם את מודיעה בבוקר חותמת על זה שאת מוציאה מוקדם ... כדי לא לעשות התעסקות מיותרת בזמן ההוצאה של הילד ומוציאה את הילד

• מה פתאום ביטוח מהגן הביתה? זה כיסוי תאונות אישיות, טופס 24 שעות...גם אם ילד נפגע חס וחלילה בחוג באלט הוא מכוסה

אצלינו לא דיברו על זה, אבל דיי ידוע שיש בעיה עם הוצאת ילד לפני הזמן..אבל דווקא יצא לי כבר להוציא את דן מוקדם יותר, פשוט הרמתי טלפון, אמרתי שאני בחוץ והוציאו לי אותו

• גם אצלנו יש טפסים בגן.
  • שאלתי אצלנו בגן היום, מספיק להן שאני אכתוב על דף אישור שאני/מישהו אחר מוציא את שקד בשעה X ומחזיר אותה עד שעה Y או לא מחזיר אותה
  • לדעתי כל המושג הזה: גן עירייה
    הוא הזוי
  • מי שלא ייתן לי את הילד שלי אני אחטיף לו בעיטה בראש!!!!
  • היה לא מזמן איזהשהו שרשור בנושא הזה.
    באמת מעצבן ומקומם!
  • אישור מעייריה להביא זה רק עם רוצים בשעה קבוע להוציא את הילד כל יום
    אם זה חד פעמי... יש אצל הגננת טפסים חותמים בבוקר ובאים לקחת את הילד בשעה שצריך
    אל משהו חד פעמי לא צריך אישור מעייריה
    הרי כולנו בני אדם ולכל אחד יש דברים שצצים או צריך

• עניין לאישור קבוע כגני עריה לפחות שלנו מקפידים על חוק חינוך חובה . וחובה להם לדווח על נחוחות זה הכל . לביטוח זה לא תלוי בכל מקרה 100 אחוז.
    http://www.holdthatpic.com/
  • גם אצלנו יש טפסים בגן, וצריך להודיע לגננות בבוקר..
  • אלינה זה יותר לגננת כשהילד בגן הוא באחריות שלה אני לא חושבת שגננת תיקח אחריות על ילד שהוא מחוץ לגן בשעות הפעילות של הגן כהוא נכח בגן בבוקר

• אני הצעתי לגננת שיהיו טפסים כאלה אצלה בגן
    ומיש ירצה פשוט יחתום
    היא אמרה שהיא תנסה לדבר עם ה"קולגות" שלה
    ולקבל אולי אישור על דבר כזה למרות שזה לא מקובל

• יפית לפי דעתי לגננת שלכם פשוט לא בא להתעסק בדברים האלה אז היא מעבירה את זה לטיפול העייריה

• ממש הזוי! אנחנו ניכנס ב"ה לגן עירייה עוד שנה, אני אברר מראש לגבי זה, ממש מעצבן!

• אולי הכוונה להוצאה מוקדמת באופן קבוע מהגן...וגם אז האישור צריך להיות של המפקחת ממשרד החינוך ולא של העירייה

לגבי אירועים חד פעמיים, אני מחתימה את ההורים באותו הבוקר על אישור

לא ידוע לי על חוק כזה... שצריך אישור מהעירייה
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מקומם או לא זה לא חדש..
    זה היה כבר לפני 3 שנים כשליאור היה בגן חובה...
    את רוצה פח\יקוח נכון?את רוצה ביטחון לילדים לא?
    זו הדרך !
    זה שאצלכם מבקשים מהעירייה זה המוזר...
    כי כאן אנחנו מחוייבים להודיע מראש בבוקר או אם
    זה בלת"מ חותמים שהוצאנו את הילד על טופס מיוחד.
  • לנו לא נאמר דבר כזה (מועצה איזורית חבל מודיעין) ממש מוזר
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה