התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לעדן יש יום הולדת ב-8/10 והשנה זה יוצא ביום כיפור.
    בגן שלה מתחילים את ימי ההולדת ביום שישי 28/10 ויש כבר מישהי שחוגגת בתאריך הזה וגם בשישי שאחרי מה שמשאיר לי לחגוג לעדן בגן בתאריך 11/11 שזה יותר מחודש אחרי היום הולדת שלה אבל ככה זה ייצא שהיא תחגוג יום הולדת בגן ותהיה אמא שבת באותו היום.
    הבעיה היא כזאת: אנחנו כמובן ניתן לה את המתנה ביום כיפור ונגיד לה מזל טוב.
    בערב סוכות כל המשפחה שלי תהיה אצל ההורים שלי ואז אנחנו חוגגים לה לצד שלי ויומיים אחר כך חוגגים לה אצלינו בבית לצד של בעלי.
    זה נראה לי הזוי לחגוג לילדה שוב אחרי חודש בגן וזה עוד חודש + אחרי התאריך שלה. הסייעת אמרה לי שזה הכי יפה בשישי אבל אם אני רוצה אפשר גם באמצע השבוע.
    מה אתן אומרות? מה לעשות?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
4 תגובות
עמוד 1
  • לעשות באמצע שבוע!

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • גם אני בעד לחגוג באמצע השבוע
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני הייתי חוגגת לה מתי שיקבעו לי בגן
  • גם אני בעד יומולדת באמצע השבוע.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה