-
לא ניסיתי אף פעם,
לא אנסה (בעבר, כשהיתי צעירה יותר, ניסיתי סגריה רגילה רק בשביל הקטע וגם אז הרגשתי יסורי מצפון)
לא בעד
ואני כמעט בטוחה שרוב חבריי לא מעשנים
ואם כן- אני אנסה להתרחק כמה שיותר...
-
לא ניסיתי שום סמים מכל סוג
לא מדבר אלי ולא צריכה את זה
ואני מקווה בשביל החברים שלכן שהדבר הזה בטוח (מי יודע אם לא מערבבים שם חומרים יותר מסוכנים מ"צמחי מרפא")
-
אני באה מסביבה שכולם מעשנים (חשיש)..ואחרי שגדלתי עם זה אני נגד כל דבר שמביא סטלה...
גם חגיגת היה פעם חוקי וזה דופק לאנשים את המוח
/link/link_through/1yg9h-101]
-
בעברי ניסיתי "צמחי מרפא" - בחיים לא אגע בזה שוב, לא אהבתי את מה שזה עשה לי...
-
טוב, אני חייבת להודות, שבצעירותי, כשהייתי רווקה, חופשיה (ובאמסטרדם
-
אני עם לילוש..
בצעירותי התנסיתי בסמים קלים כגון אלכוהול ומריחואנה.
היום אין מצב שאני מנסה או אפילו מתקרבת למשהו שיכול לגרום לבלבול בשיפוט שלי.
אני אמא, גם בעלי הפסיק לשתות בכמויות שהיה רגיל.. יש לנו בן אדם קטן שתלוי בנו..אנחנו לא יכולים להיות מסטולים.
לגבי החברים שלך- כל עוד אין להם יךדים אז אולי הם מרשים לעצמם..את לא יכולה לעשות בקשר לזה כלום...רק אל תהיי בסביבתם כשהם מעשנים את זה... זה כמו סיגריות... פועל גם פאסיבית.
להוסיף לפייסבוק
-
חחחחחחחחחח
יש כאלה שלא ניסו "צמחי מרפא" בצעירות?
-
אני בעברי הרחוק יחסית (לפני יותר מ-5 שנים) עישנתי חשיש
במשך שנה וחצי, ביום שהתעלפתי נשבעתי בחיי שאין סיכוי
שאי פעם אעשה את זה שוב! ועד היום אין לי שום כוונה וצורך לחזור לזה!
-
ואי,אני כבר לא-מעודכנת
-
טוב אז לא קראתי את כל התגובות ולכן אל מי שזה לא קשור סליחה.. אבל- מה זה השטויות האלה???!!!!! אני ניסיתי בעבר והיה נחמד לאותו רגע של הנאה ונכון אחרי זה לא המשכתי וזה לא משך אותי ואני לא חושבת שזה ימשוך אותי אבל מפה ולהגיד- "הייתי מתרחקת מאנשים כאלה???" אנחנו לא מדברים על נרקומנים או אנשים שיכולים להשפיע לרעה על ילדנו.. כולנו אנשים מבוגרים עם ראש על הכתפיים ואם אנחנו לא רוצים לא ניגע בזה אבל שהאחרים יעשו מה בא להם.. לי זה לא יפריע שאנשים שסביבי יעשנו כל עוד זה לא בבית שלי, לא פוגע בי והם לא מתנהגים בצורה מגעילה.. אני מאמינה שכל אלו נכונים לגבייך כי את אמרת- לאחרונה גיליתי.. לשיקולך..
ולגבי לנסות ואם אני בעד או נגד.. אני נגד לעצמי כי לא אהבתי אבל אני חושבת שאין נגד או בעד יש כל אחד לעצמו ולכן- אם בא לך לנסות או בעתיד יבוא לך אז למה לא? אם נראה לך דוחה ולא קשור אליך זה נהדר ואל תתקרבי לזה אבל שוב, את כבר לא בת 16 ואת יודעת להחליט מה טוב לך ומתי לעשות או לא לעשות משהו...
]
-
אף פעם לא נגעתי ולא אגע!!!
אני נגד, והחברים הקרובים שלנו לא בקטע...
יש לנו מכרים שנוגעים בזה, אבל לא חברים קרובים בכלל, כל עוד הם לא הסביבה שלי, אין לי בעיה עם זה. שיבושם להם.
לפעמים יוצא לי להיות במקום הומה אדם, ופתאום אני עוברת ליד מישהו שאומר שיש ריח חזק של חגיגת, ואני כזה מסניפה את האויר לרגע
-
שלומית וואלה דיברת על נקודת הויכוח שלי ושל בעלי
אני חייבת להדגיש שכל חברינו הם אנשים מיושבים בדעתם ובנפשם
חלקם בעלי עסקים מאוד מצליחים וחלקם בתפקידים גבוהים
בעלי חושב כמו שלומית שאנחנו לא נמצאים מול נרקומנים אלא
מול אנשים שיודעים מה הם עושים
וזה לא אמור להפריע לנו
אבל לי זה מפריע
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
-
זה מפריע כי את לא מצליחה להקל את זה ואת לא רגילה לרעיון אבל תחשבי שלפני שידעת על זה את אפילו לא היית חושבת ואם היו אומרים לך משהו כזה היית צוחקת ואומרת שאין סיכוי וזה למה? כי הם אנשים רגילים שעובדים וקורעים את התחת בעבודה בפרט אם הם בדרגות גבוהות או בעלי עסקים ואז באים הביתה לבלאגן ולילדים ולפעמים הם רוצים לשבת וקצת להנות ולתפוס ראש ולהירגע.. זה בערך כמו שאנחנו מידי פעם נצא עם חברות לפאב כדי להירגע.. כל עוד זה לא משפיע עליהם והם לא נרקומנים אז למה זה מפריע לך? תחשבי רגע בהיגיון אם יש סיבה נורמלית חוץ מהסטיגמה שנדבקה בקטע של העישון? אין..
ולא, אני לא בעד שתיה או סמים אבל שוב- זה הם וזה לא אמור להפריע לך ואני יכולה להבטיח לך ש-80 אחוז מהאנשים שאנחנו מכירים אם לא יותר מעשנים מידי פעם ולכל אחד יש לפחות זוג חברים קרוב שמעשן.. ונכון שאם הייתי אומרת לך את זה לפני שבוע היית צוחקת והיית אומרת שאין סיכוי כי את מכירה אותם והנה הוכחה- יש סיכוי..
זה הם ולא את, אני לא אוהבת את זה אבל אם הם אוהבים ויודעים לשלוט בזה והם אנשים מבוגרים אז למה לא? למה לשתות כוס ויסקי בערב זה כן אבל זה לא? זאת החלטה שלהם לדעתי וזה לא צריך להשפיע עליך..
]
-
תכלס נכון צודקת
והכי הכי הכי מצחיק שלא האמנתי שזה נמכר ככה במדף
וואלה נסעתי לבדוק בעצמי וזה אמיתי כאילו יש לזה ריח של תה זה נראה כמו
עשבים יבשים כאלו וזה נמצא בשקית כאילו זה סוכריות קופצות לילדים
קיצור הזוי
-
לא נסיתי אבל לא נראה לי שזה משהו נוראה בעיקר שמוכרים את זה בפיצוציות אז זה גם חוקי ( בנתיים לפחות )
אני בעד למישרוצה
ואם היתי בחופש בלי ילדים לכמה ימים ( אין מצב שזה יקרה בשנים הקרובות
-
אני מהחננות שמעולם לא ניסו אפילו סיגריה
-
הייתה על זה כתבה ענקית ומלא דיברו על זה בזמנו.. זה ידוע שזה נמכר על המדפים אבל את יודעת מה אולי זה ישמע אדיוטי אבל אני חושבת שאיפשהו זה עדיף(כל עוד כמובן שיש על זה הגבלת גיל) והסיבה שיש מלא זבל בחוץ ומהסמים שהם זבל אפשר להידפק.. ואני לא מדברת על גראס וכאלה.. כל הקטע של האסור עושה את זה ליותר מעניין אז אולי אם יש משהו טבעי זה יהפוך לפחות מעניין וזה יהיה גם תחת פיקוח של הרשויות..
]
-
שלומית בעלי חושב כמוך שמה שאין בו כימיקלים
עדיף שיהיה מותר תחת פיקוח כבד
-
בעקרון אני -אנטי
אבל אני לא שופטת אף אחד -כל אחד והכייף שלו ...אבל אני לאיכולה לסמוך על בן אדם עם אני אדעה שהוא בסטלה...
לדעתי כל סם דופק מוח או שהוא כבר מפסיק להשפיעה כמו שבן אדם רוצה והוא עובר למהשהו יותר חזק...
אני לא ניסיתי -בעלי אני יודעת שניסה חשיש וזה עשה לו ממש רע...לצערי אח שלי די מחבב חשיש - ואני כבר למדתי מתי הוא בסוטול... ועם הוא רוצה לבקר אותי "תחת השפעה" -אני מבקשת ממנו לבוא בראש צלול...אני לא רוצה על יד בת שלי אנשים מסטולים...אפילו שזה אח שלי..
אז זו היא תשובתי וזו היא דעתי...
-
אמאלה כמו תמיד אני אהיה שונה אלוהים ישמור
טוב אז ככה למרות שיהיה ממש ממש קשה להאמין = בחיים בחיים בחיים לא נגעתי ולא ניסיתי גראס וחבריו
אבל... אין לי שום בעיה עם זה
ההפך אני חושבת שקצת מגזימים לעניין הגראס והחשיש
-
נגד עישון מכל סוגיו
שונאת ואף פעם לא אעשן בלי נדר
-
גם אני מתייחסת לבודדות שאף פעם לא עישנו שום דבר!
(ניסיתי סיגריה פעם אחת כשהייתי בת 14 וזהו).
וכל זה למרות שמסביבי תמיד החבר'ה עישנו ושתו (ככה זה כשגרים בעיר קטנה ומוזנחת בצפון, אין לנוער מה לעשות יותר).
אני בוחרת לא לדעת מזה שרוב מי שמסביבי כנראה מעשן את השטויות האלה, ולא בגלל שאני טומנת את ראשי בחול, לצערי אני יודעת שהרבה מאוד אנשים מעשנים את השטויות האלה- אלא בגלל שזה פשוט מפחיד אותי לדעת שחלק גדול מהאנשים "מסוממים", גם אם מדובר בסמים קלים!
מה שכן, כל מה שניסתה או עברה תקופה של עישון ובסוף החליטה להתרחק מזה- שאפו!
כל קל מאוד להיסחף לדברים גרועים יותר
-
אני האמת נגד כל הזבל הזה מי שרוצה להירגע יש ריגעון של הדס
-
לא ניסיתי.
אני מניחה שחלק מהחברים שלי ניסו, כל עוד לא עושים את זה לידי שיהנו להם!
-
מהשחרור הצבאי ניסיתי.
דרום אמריקה חגגתי
-
לולי את לא שונה בכלל- את בדעה שלי..
אגב, חוקי או לא, ילד גםפ בגיל 14 היום מעשן והוא יודע איך להשיג מתי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה ככה שזה מהחינוך בבית לדעתי.. אני לא בעד לבוא לילד בגישה של אנטי (ברור שלא לזרום ולצחוק על העניין) אלא בגישה של הסבר ולהסביר את ההשלכות והתופעות של זה ולחנך לגבי זה.. אלו שאנטים- לרוב הילד כשהוא בן 14 ינסה סיגריה או אפילו חשיש כדי להבין מה זה וגם לעשות דווקא.. לגבי מבוגרים- אם זה היה גורם לתופעות קיצוניות זה לא היה חוקי..
אני חושבת שזה קצת קיצוני להגיד- שהם מסטולים שלא יתקרבו.. כי א- את לא יודעת מתי (ואת ואני ועוד המון אנשים הם ההוכחה לכך) וב- כל עוד זה לא פוגע בי אז מה איכפת לי? אנחנו סתם מקובעים לפעמים לגבי דברים שאנחנו לא מכירים והפחידו אותנו מאוד לגביהם והחברים שלך הם ההוכחה שלפעמים להפחדות אין בסיס..
]
-
לא ניסיתי אף פעם ולא מתכוונת. לא מדבר אלי העניין הזה.
-
עישנתי סיגריות רגילות בעבר. (גיל 15-17)
היום אני לא יכולה להריח את זה בכלל.
מעולם לא ניסיתי סמים, אין לי שום כוונה לנסות ואני ממש נגד העיניין הזה.
מסמים קלים מאוד קל להתפתות לסמים קשים.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
לא ניסיתי והחברה שהסתובבתי איתם פעםם כן
היו מעשנים אני לא חושבת שהפסדתי משהוא
-
עישנתי רוב שנות התיכון שלי עד ההריון הראשון ואז הפסקתי. סיגריות רגילות בלבד. כל השאר - לא בבית ספרי !
-
עם הכוונה היא לגראס אז לאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא ושוב פעם לאאאאאאאאאאאאאאא...עם יש לך ילדים אז לגמרי לאאאאאאאאאאאאאאאא אחד ענק.. שהייתי בת 17 נתנו לי לעשן סיגריה עם גראס ואתן לא רוצות לדעת למה זה הכניס אותי ממש הסתגרתי בתוך עצמי אנשים מדברים אליי ואני לא מבינה מה רוצים ממני וגם שומעת אותם ממש רחוק ושיצאתי מבמצב כזה לבית כימעט נידרסתי עם משאית..מאז בחיים אבל בחיים אני לא יגע בחרא כזה (סליחה על הביטוי) עוד שיש לי ילדה קטנה בבית אני אפילו וודקה עם רדבול לא שותה כי כשיש ילדים חייבים להיות ערניים לכול פיפס שלהם.. בפעם אחרונה שנגעתי בוודקה ורדבול וגם היה רק כוס אחת זה שלשום ביום הולדת שלי ושל דיאנה עשינו על האש בבריכה וגם חמי וחמותי שמרו עליה אז הרשתי לעצמי כוס אחת וזהו..(אגב תודה לבנות הפורום שזכרו לומר לנו מזל טוב, לא משנה התרגלתי כבר בגלל זה אני לא אומרת לאף אחת פה מזל טוב)..בקיצור מאמי על תגעי בזה...
-
לא מכירה, לא בעד מה שאני לא מכירה
-
לא שמעתי על זה בחיים