אוףףף מסכן שלי... עצתכן הדחופההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מיואשת
6 תגובות
עמוד 1

• אולי תנסי לתת לו את הסימילק צימחי.
    יש דברים שאנחנו אוכלות שעושה להם גזים
    כמו כרוב
    חברה שלי אמרה לי שהיא שמה לב שהתינוקת שלה סובלת
    כשהיא אוכלת שוקולד.
    דוק
  • מאמי אני כ"כ מבינה אותך גם אוראלי שלי סובל מגזים
    הוא נהיה אדום מרוב שהוא מתאמץ מתקפל וצורח
    כמו שאמרו לך תעסי את הבטן שלו תרימי לו את הרגלים

• מכיוון שהייתי בקורס עיסוי תינוקות -אז בנות אני חייבת לחדש לכן משהו - להחזיק את הרגליים לכיוון הבטן זה מעמסה גדולה מדי למערכת העיכול של הנסיכים שלנו - צריך להחזיק לשניה שתיים ולהפסיק, עדיף לקחת אחורה קדימה מספר פעמים - העיקר לא להצמיד הרגליים לכיוון הבטן במצב סטטי יותר מדי זמן

לעניין עיסוי בבטן, קחי את כף היד שלך ופשוט תחליקי אותו מכיוון הטבור כלפי מטה 3 פעמים. אותו הדבר תעשי כשאת מרימה את הרגליים לכיוון הבטן. לאחר מכן עם אצבע ואמה של כל יד את יוצרת חצי לב מכיוון הפופיק לצידי הבטן ולמטה 3 פעמים. ואז עם אותן האצבעות את עושה בצד ימין של הבטן מהפופיק כלפי חוץ עיגול ובצד שמאל של הבטן חצי עיגול מהפופיק כלפי חוץ - 3 פעמים. ולבסוף עם האצבעות תרשמי על הבטן מימין של הפופיק לכיוון שמאל את המילה ירח 3 פעמים.
    את הכל את עושה בלחיצה לא לדגדג את אושרי - הלחיצה צריכה להיות בעוצמה כזאת שאם תלחצי אותה על הרגל שלו למשל אז תראי איך נהיה כתם לבן שלאט לאט חוזר אליו צבע העור (תוך כ3 שניות)
    אני ממש מקווה שהצלחתי להסביר

• כל כך מזדהה...מה שמחזיק אותי שפוייה זאת הידיעה שזה עובר בסופו של דבר!
    אני משתשמשת במנשא ומקפידה לעסות לו את הבטן בנוסף הגרפווטר מאוד עוזר לו.
    תהיי חזקה!!

אורטל
  • גם ירין שליהיה צורחחחחחח את נשמתו מלא, בצורה קצונית .
    גם אותי פטרו כל הזמן ב"גזים גזים" . בסוף התברר שהיה לו ריפלוקס.
    אני לא אומרת שיש לילד שלך משהו אחר פרט לגזים , אני לא יודעת ,אבל ששווה לבדוק דברים נוספים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה