היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אני רוצה לקנות מתנה לחג למטפלת שלנו (שעוזרת לי עם הקטנטנים). מה קונים?????????? משהו אישי? משהו לבית? תנו לי רעיונות פליזזזזזזז (רק לא ספר ולא שוברי ארוחות/ספא וכד') תודה רבה
10 תגובות
עמוד 1
ממי, סלסלת שי עם קרמים וסבונים תעשה את העבודה
מדובר במטפלת שמטפלת בילדים בבית, או במסגרת? אני מתכננת להביא לצוות לגן סוכריות דבש וברכה, באריזה יפה. תלוי כמה את מוכנה להשקיע. אפשר לקנות כלי לדבש (לראש השנה), או משהו אחר שקשור לחג, ואפשר משהו ניטרלי. מה הכיוון שלך?
------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני תמיד תמיד בעד משהו אישי
כמה חשבת להשקיע ? בת כמה היא ? מארז קרמים , מארז מתוקים , מארז יין
היי, תודה על התגובות. זו מטפלת שנמצאת איתי בבית. אישה בת 50+ אני רוצה משהו אישי באמת...בושם זה יפה?
בושם אם את יודעת מה היא אוהבת את תקני מקסימום היא יכולה להחליף לא?
אני גם בעד משהו אישי. בושם נשמע מעולה, סלסלה מסבון של פעם גם נשמע ומריח מעולה והעיקר שיהיה פתק החלפה
בושם זו אחלה מתנה (גם מושקעת) מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אם היא אוהבת תכשיטים ואת יודעת מה הטעם שלה, הייתי משקיעה בעגילים יפים ממגנוליה!
לא יודעת , בושם לא היתי קונה לאף אחד כל עוד ואני לא יודעת מה אוהבים . שבני עזב גן חובה נתתי לגננת שלו כרטיס גיפט כארד של סיפרפארם ויש גם למשביר - בסכום מסויים שתקנה מה שבא לה . אחרי כמות הסטחם וסבונים שהיא קיבלה היא מאוד שמחה . לגננת וסעית עכשיו רכשתי מארז של פרארו רושר עם צלחת זכוכית יפה . בול מתאים לדעתי לראש השנה . http://www.holdthatpic.com/