איזה קריזה חטפתי אתמול!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי עם הילדים לגינה הציבורית.
    אנחנו צועדים לנו בנחת, יהודה קצת הולך לפני, חיים נוסע לידי בבימבה ושושי מדברת לעצמה ומספרת סיפורים בעגלה.
    פתאום מגיע ילד בן לא יותר מ-10, ניגש ליהודה, דוחף אותו ומפיל אותו על הרצפה!!!
    אני מבטיחה לכן שהרמתי עליו את הצרחות של החיים שלי והזהרתי אותו שלא כדאי לו להתקרב יותר בחיים שלו לאזור הזה.
    נראה לי שאם בעלי היה שם הוא היה יכול להוריד לו מכות הוא נורא מתעצבן כשמישהו מציק סתם לילדים שלנו.
    מסכן יהודה, נהיו לו שיפשופים על כל הידים והברכיים, ולקח לו המון זמן להרגע.
    הוא ילד כזה נשמה טובה, לא יודע איך מרימים יד או אפילו דוחפים, שלא לומר שאין לא מושג איך לחטוף בחזרה משחקים שלקחו לו.
    הוא נורא בכה, והסביר לי פעם אחרי פעם שהוא לא עשה לילד הזה כלום!
    ניסיתי להסביר לו שהוא פשוט ילד מסכן שלא יודע איך מתנהגים ואבא ואמא שלו לא היו אבא ואמא טובים כי הם לא לימדו אותו איך מתנהגים אבל עכשיו אחרי שצעקתי עליו הוא לא יעשה עוד שום דבר כזה בחיים.
    אוףףףףףףףףףףףףף, למה יש כאלה ילדים מגעילים בעולם????????????

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
3 תגובות
עמוד 1

• אני גם הייתי חוטפת קריזה!
  • יש מלא הורים שרוצים מאוד לרצותת את הילדים שלהם אבל שוכחים לחנך אותם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה