מיואשת! צריכה עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יהלי כבר כמעט שבוע לא עשתה קקי!!!! ואני ממש מודאגת!
    דיברתי עם טיפת חלב ועם הרופאת משפחה והם טענו שזה נורמלי שתינוק יונק לא יעשה קקי עד שבוע... אבל אני מודאגת ואני רואה שהיא סובלת. מנסה להוציא ולא מצליחה! מה אני לא עושה שותה תה לואיזה. עושה לה מסאזים... מה לא וכלום לא עוזר!!!
    יש מישהי שזה קרה לה??? יש למישהי עוד עצות מה אפשר לעשות????
    אני ממש אשמח לעזרה!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • לי זה קרה
    והרופאה צודקת חלב אם מתעכל כמעט כולו אין עודפים

דוק
  • קודם כל תודה על התגובה את מרגיעה אותי...

דבר שני איזה נר נתת לו בדיוק שפתח לו את הסתימה?????????

• היי , לי זה קרה המון פעמים עם הבת שלי.
    הנר שדוק מדברת עליו זה אולי גליצרין.
    אני בעד לגרות את פי הטבעת בעדינות ממש ואולי למרוח משהו באזור ויעשה אותו לחלק כדי שיצא יותר בקלות.
    בת כמה יהלי? אוכל לעזור יותר אם אדע מה הגיל שלה (אני פשוט חדשה בפורום תמיכה)

• לא נר גליצרין

דוק
  • אה מעולה!

• את יכולה לגרות את פי הטבעת גם עם הקצה של המדחום
    או עם שורש של פטרוזליה (המקל הזה)
    לא חייב להכניס נר

וכמובן עיסוי של הבטן והרמת הרגליים לבטן....

כשאני יודעת שיש להדס קקי ואני רואה שהיא מתאמצת
    אני מחזיקה אותה בתנוחה מסוייממת כשהגב שלה מופנה אל הבטן שלי
    ואני מחזיקה את הרגליים שלה מכופפות כאילו היא בשירותים באויר....
    מעין ישיבה באויר כזו
    ואז זה משחרר....

• דרך אגב, שתדענה לכן שהתנוחה הזו היא גם הכי טובה לנשים שלא רוצות להרוס את רצפת האגן שלהן ע"י מאמץ של השרירים.
    הכי טוב לשבת אחורנית, להרים את הרגליים על כיסא או שרפרף ולהפריד אותן אחת מהשניה ואז כשכל הגוף רפוי לנשוף החוצה וללחוץ.
    זו הדרך הכי בריאה.
    וסליחה שנדחפתי עם הערה לא קשורה...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה