שאלות בקשר לבדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אז אחרי שעשיתי את הפרופיל ההורמונאלי שממה שהבנתי הוא בסדר, הגיע תור בדיקת הזרע:(. אני מפחדת מזה, אבל אין ברירה ואם יש בעיה צריך להתמודד איתה (זה מה שאני מנסה להגיד לעצמי). אז איך זה עובד? בעלי במכבי, הוא צריך לבקש הפנייה מרופא משפחה? ואיפה מתבצעת הבדיקה? אפשר לעשות את זה בבית? (זה כזה מביך להיות גבר בסיטואציות כאלו...) וכמה זמן לוקח לתשובות להגיע?
    רעות
5 תגובות
עמוד 1

• היי
    בעלך צריך הפניה מרופא משפחה.
    הרופא שלך צריך לכתוב לו על פתק שהוא מבקש ב. זרע.
    הבדיקה מתבצעת במכון זרע, את בוחרת איזה שאת רוצה בהתאם לקרבה לבית.
    אם המכון לא רחוק ממך אתם יכולים לעשות בבית בכוס (כמו של ב. שתן)
    להביא את זה למעבדה ושם יבדקו אותו.
    חשוב שהגבר יהיה בהתנזרות 3 ימים לפני הבדיקה.
    התשובות די מהירות, אני לא זוכרת תוך כמה זמן

בהצלחה
  • כמו שלילי אמרה, את ההפניה הוא יכול לקבל מרופא משפחה.
    גם בעלי ביקש מהרופאת משפחה שלו.
    את הבדיקה הוא יכול לעשות במכון זרע (בעלי עשה בבלינסון) או לעשות בבית בכוס של בדיקת שתן ואז להביא את זה למכון תוך זמן קצר.
    עדיף לעשות בבית ולהביא את זה לשם, לבעלי זה היה יותר נוח ככה ולא מלחיץ....
    את התשובות קיבלנו תוך שבוע.
    אין לך מה לפחד או להיות בלחץ למרות שזה מובן.
    אני חושבת שעדיף לבדוק מאשר להתעלם ואם חס וחלילה יש בעיה אז לפחות תדעו להתמקד בבעיה
  • תודה בנות
    אחרי 7 חודשים הגיע הזמן לבדוק. אני נורא מקווה שהכל יצא בסדר כי אני מתחילה להילחץ.

רעות
  • היי
    למרות שזה מלחיץ
    אין לך מה לפחד או להיות בלחץ הכל יהיה בסדר
  • אין לך מה להילחץ.

אם חס וחלילה יש בעיה עדיף לדעת ואז להתמודד איתה. לא להיות שרויים באפלה.

אני מקווה שנשמע בשורות טובות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה