היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות מצטערת שאני לא כאן - ימים עמוסים עוברים על כוחותינו
13 תגובות
עמוד 1
לדעתי מיטה יפה מאוד ביכלל לא זקן אם המצב שלה טוב תיקחי
איזה חדר שינה יש לכם עכשיו ?
חדר שינה יפה איך החדר שלך? כמה יעלה לך הובלה? ולהרכיב את זה מי מרכיב לך בחזרה?
היי פינינוש
החדר שלנו כרגע זה בסיס פשוט . מצד שני התרגלנו לפשוט שלנו ובטח לא היינו רותים משהו זקן ..
מצב נראה מצויין . יפה או לא יפה תלוי בטעם האישי שלכם ובמצב הכללי לא פחות . הובלה לא צריכה להיות סיפור כזה גדול ... http://www.holdthatpic.com/
אם ראיתי טוב יש מעל הגב של המיטה מדף שחור.. לא אוהבת אבל אם אפשר להעיף אותו... אז אהבתי
אם אפשר לפרק את המיטה מכל השידה הזו שמאחורה הייתי לוקחת... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
טוב נראה לי שאנחנו מוותרים .. תודה על העזרה . דרך אגב ADIֹD האם את מכירה מישהו מקרית גת שיקנה את זה בזול?
אמא שלך תוכל בקלות למכור את זה לאלטיזאחן, בלי להתאמץ אפילו. נטלי
זה בטוח .. אבל מכיוון שאנייודעת עד כמה המצב של החדר שלה טוב ושמור, פשוט כואב לי לתת לאלטעזכן או לפח ..(היינו הך מבחינתי) חבל שזה לא ישמש מישהו באמת
אין לי מושג... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני אישית הייתי מרגישה חוסר נוחות לישון במיטה של אחד ההורים "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."