עצה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

אז ככה לפני כמה ימים הבוס שלי לקח אותי לשיחה ואמר לי שהוא מוכן לעלות לי המשכורת (בלי שביקשתי) בתנאי שאני חוזרת מהחופשת לידה אחרי 3 חודשים ולא יותר.

האמת שממש נעלבתי שהוא מציב לי תנאים, כי לדעתי מגיע לי העלאת משכורת בלי שום קשר, אבל לא משנה, עכשיו אני בדילמה, כי אני כבר תכננתי לחזור אחרי חצי שנה לעבודה, אמרתי לו שאני יחשוב על זה.

אבל אני לא רוצה להבטיח לו שאני יחזור אחרי 3 חודשים רק בגלל שהוא יעלה לי את המשכורת, וזה גם לא מעניין אותי, חשוב לי להיות כמה שיותר בבית עם הבייבי שלי.

אני אשמח מאוד לעצות שלכן, כי אני לא יודעת מה לעשות, והוא רוצה תשובה.
7 תגובות
עמוד 1
  • אוף איזה בוסים מעצבנים
    גם אצלי הבוסית שלי רוצה כר לדעת מתי אחזור

הרבה אומרים לי שאני לא חייבת לענות
    אני בחופשת לידה ורק כשאסיים אודיע לה אם אני חוזרת או לא
    אבל לדעתי זה לא נעים להחזיק ככה אנשים בHOLD

תגידי לו ממש כמו שאת אומרת לנו :
    "אני לא יכולה להבטיח לך שאחזור אחרי 3 חודשים, אם אחזור- מה טוב, תעלה את המשכורת
    אם לא אחזור מיד (למרות שאני חושבת שאתה עדין צריך להעלות לי את המשכורת) אז אחזור כשאוכל"

• זה מצב לא נעים, והוא שם אותך דיי בפינה.
    את יכולה לומר לו שאת חושבת על זה, אבל שידע שהלאה בשכר צריכה להיות עבור העבודה שאת עושה כבר עכשיו ולא תמריץ לחזור אחרי שלושה חודשים בלבד.
  • חופשת לידה מינימום היא 3.5 חודשים ולא 3!!!

תעשי את השיקול שלך.... לא יודעת אם מותר לו להתנות את ההעלאה בחזרה אבל אם את חושבת שאת רוצה את ההעלאה ויכולה להסתדר 3.5 חודשים בחופשת לידה ולא חייבת להאריך לחצי שנה אז אולי זה שיקול ששווה לקחת...

(למרות שזו חוצפה אבל אין לך מה לעשות בעניין)

בהצלחה
  • תודה בנות
  • מצבך דומה לשלי
    אני גם לא הייתי רוצה לוותר על יום אחד על חשבון הנסיך שלי
    אבל אם ההעלאה הכרחית יש מצב לחשוב שנית.

בהצלחה

• האמת שזה ממש אינדיבידואלי...
    אני למשל, השתגעתי בבית 3.5 חודשים.... אני טיפוס שנורא אוהבת לעבוד ולעשות... והפחידו אותי כשהבת שלי נולדה עם כל ה- "לא לצאת מהבית 40 יום" קיצר הרגשתי שאני משתגעת כבר בבית...
    תכל'ס חיכיתי כבר לצאת קצת לעבודה ולראות אנשים...
    אז עם כל הקושי של לילות בלי שינה (הייתי באה לעב' עם עיגולים שחורים :)), אחרי 3.5 חודשים חזרתי לעב' והשארתי את הילדה אצל אמא שלי, היא היתה אצלה עד גיל 7 חודשים ואז התחילה מעון....
    את עושה בשכל שאת לא נותנת תשובה מראש, תראי איך תרגישי במהלך חופשת הלידה, יכול להיות שתרגישי שנמאס לך לשבת בבית ויכול להיות שתרגישי שאין מצב שאת עוזבת אותו עדיין עם בייביסיטר / מעון ...
    אל תתחייבי לו עדיין... גם לא תמורת העלאה..
  • את יודעת מה עלה לי פתאום...שאולי הוא חשב שתבקשי העלאה, ולכן הקדים אותך עם תנאי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה