מיואשת!! צריכה עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יהלי כבר כמעט שבוע לא עשתה קקי!!!! ואני ממש מודאגת!
    דיברתי עם טיפת חלב ועם הרופאת משפחה והם טענו שזה נורמלי שתינוק יונק לא יעשה קקי עד שבוע... אבל אני מודאגת ואני רואה שהיא סובלת. מנסה להוציא ולא מצליחה! מה אני לא עושה שותה תה לואיזה. עושה לה מסאזים... מה לא וכלום לא עוזר!!!
    יש מישהי שזה קרה לה??? יש למישהי עוד עצות מה אפשר לעשות????
    אני ממש אשמח לעזרה!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • תינוק יונק בהחלט יכול לא לעשות קקי שבוע-עשרה ימים

בת כמה היא?
    תעשי סרגל חדש
  • תינוק יונק לא תמיד עושה קקי
    את יכולה לאכול דברים עם סיבים תזונתיים ירקות ופירות

• אכן תינוק יונק יכול לא לעשות קקי עד 10 ימים, יחד עם זאת אם היא סובלת זה בדיוק המקום לעזור לה.
    את יכולה לקחת גבעול פטרוזילה, לשטוף אותו, לקטום אותו מעט, ואז לגעת לה באיזור פי הטבעת עם הגבעול, זה לא כואב כמובן. אין לי מושג למה, אבל זה עוזר.
    מעבר לכך - את יכולה לרסק קצת עגבנייה ולתת לה, כמות של כפית בערך, או לשים שזיף מיובש ברבע כוס מים רותחים, לתת לזה לשבת 3-4 שעות ולתת לה כפית מזה (או עם מזרק 1CC.)
  • עגבניה עושה ניסים מנסיון
    אולי זה נשמע לך הזוי לתתלתינוק ממש קטן רסק עגבניה, וגם לי זה היה נשמע ככה , אבל חמותי נתנה לירין מאחורי הגב שלי , ולצערי
  • לנו בזמנו עזר מיץ עגבניה אורגנית ..כפית וזה עושה את שלו . אבל בני לא היה יונק אלא בלי לשים לב נתיתי מטרה מהדרין במקום רגילה ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מצטערת להפריח את התיאוריות ההזויות של טיפות חלב,
    או משרד הבריאות לגבי זה שתינוק יכול לא לעשות קקי שבוע.
    תינוק לא יכול לא לעשות קקי שבוע, כמו בן אדם מבוגר.
    צואה שנשארת בגוף, בחום הגוף, אפילו יותר מיומיים מתחילה להתפרק ולהפריש רעלים.
    רק תחשבו על זה, בהיגיון, עזבו את טיפות חלב...
    צואה זה זבל שהגוף מפריש ואמור להיפטר ממנו לפחות פעם ביום,
    הגוף חם, 36 מעלות והקה פעמים אצל תינוקות 37.
    צואה נרקבת ומתפרקת!
    מה זה משנה יונק או לא יונק, זבל זה אותו זבל שגוף לא צריך בתוכו.

גרפווטר יכול לעשות עבודה טובה (יש בו גליצרין שעוזר למעיים להתרוקן).
    מיץ מעגבנייהמ טרייה (ממש טיפה), לדגדג בפי הטבעת עם מד חום.
    אם את מניקה, מאוד יעזור אם תוכלי שעה לפני הנקה שזיפים מיובשים,
    סלט ממלפפונים ועגבניות.
    אם לא עוזר לגשת לאחות בקופת חולים על מנת לעשות חוקן או כל מה שנהוג במקרים כאלה.

בהצלחה
  • אנחנו דחפנו מדחוםתוך שנייה יצא הכל....
  • בננות. תודה רבה על התגובות!!!

יש עוד עצות???

דרך אגב אני שותה מים עם לואיזה, יש מצב שזה מה שמשפיע עליה???
  • מים עם לואיזה?
    מה הסגולות של לואיזה בעצם? גורם לעצירות? משלשל?
    כל מה שאת אוכלת או שותה משפיע. השאלה מה מאפיין את לואיזה מבחינת יציאות
  • מה שאני הייתי עושה במקרים כאלו- לוקחת קיסם אזניים (של מבוגרים), מורחת אותו בהרבה וזלין, בעדינות מכניסה לפי הטבעת, כשהרגליים של התינוק מקופלות כלפי הטן, ומסובבת בעדינות את הקיסם. זה מגרה את פי הטבעת ועוזר להוציא את הקקי.
    דרך אגב- גם אני הנקתי הנקה מלאה ושקד היה עושה קקי כל יום, כמה פעמים ביום.

------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה