היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס לי!! פשוט נמאס לי מהראש שלי.. מישהי מוכנה להחליף איתי לכמה ימים? כדי שאוכל לסדר פה כמה דברים, לסגור כמה פינות ואז אקבל אותו בחזרה..
14 תגובות
עמוד 1
מצחיקה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני אספר לך איך זה הולך: את מקפלת כביסה ופתאום נזכרת שאין לך בקבוקים נקיים לקטנה, ואת הולכת להכין בקבוקים.... על הדרך את משאירה כמה בגדים על חבל כביסה..... כאשר נשאר בקבוק אחרון לשטיפה, את פתאום נזכרת שרצית להפעיל מכונת כביסה, ואסור לשכוח לזרוק למכונה את הכותונת הלילה של הגדולה, עד שהיא תתייבש, יהיה ערב והיא תוכל ללבוש אותה לשנת לילה ולא לעשות לך סצנה... את רצה לחדר של הגדולה לקחת את הכותונת ועל הדרך משאירה בקבוק אחרון חצי שטוף על השייש... את מפעילה מכונה והולכת להחליף מגבות באמבטיה, כי כביסה הבאה תהיה: מגבות. את בחדר אמבטיה מורידה את המגבות ואז נזכרת שצריך להתקשר דחוף דחוף לבייבסיטר.... (או ווטאוור)... את לוקחת את המגבות שכבר אספת לסל כביסה ועל הדרך משאירה כמה עדיין מלוכלכים ותלויים בחדר אמבטיה.......
מוכר?
שמחה שהצחקתי אתכן..
חה חה חה חה זה בגלל הלידה - חוסר איזון הורמונלי אחרי הלידה של ניצן קרה לי מלא פעמים שהכנתי קפה בבקבוק של ניצן .. או מטרנה בכוס שלי
אני מוכנה לבוא לשמור על הקטנה
פיתוש תעשי בדיקות דם.. אחרי הלידה של ליאן הייתי מבולבלת ושכחתי כל הזמן דברים והתברר שהיה חסר לי B12 ואחרי ששתיתי כדורים תקופה חזרתי לאיזון
] ]
מתארת לעצמי עד כמה זה קשה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
באתי להגיב אבל נזכרתי שאני צריכה לתלות כביסה
אני קראתי תהודעה בבוקר ועכשיו נזכרתי להגיב לי לא נראה שאת שונה לפחות את יודעת לעשות כמה דברים יחד לא כמו הגברים שלנו
הבעיה היא שאת בעלי זה ממש לא מצחיק..
נכון לעכשיו, את באמת נשמעת כמו מישהי שזקוקה לחופשה!
האמת שצחקתי ואני מבינה אותך,זה ממש לא קל הכל ביחד. קחי אויר לנשימה,את אחרי לידה חופש גדול ארוך זה לא היה פשוט וקל את תראי שהשגרה תחזור מהר וגם את תחזרי לעצמך ולכל הזכרונות.