היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לגזור להם ציפורניים עד גיל 40 יום? ומדוע? הגב ממש שורטת את עצמה
9 תגובות
עמוד 1
לא יודעת לגבי ה 40 יום אבל לליראל בשבועות הראשונים הציפורניים נראו כאילו הם מחוברות לעור ואח"כ נשברו לבד
אסור בהחלט!!! הציפורן עוד מחוברת לעור ורק בגיל 40 היא נפרדת ממנו... עד אז היא כמו נייר וזה מסוכן מאוד... אם היא שורטת יש כפפות קטנות לילדים עד גיל 40 יום שמוכרים בכל חנות לתינוקות.. ]
דוק
זה פוצע... כמו שהבנות ענו הציפורן מחוברת לעור. אפשר ורצוי לשים כפפות או גרביים על הידים
כל האחיות ששאלתי אותם אמרו לי שאסור לגזור עד גיל 6 שבועות פשוט כי הציפורן עוד שקועה בתוך הבשר ולא יוצאת החוצה וזה יכול לפצוע אותם
שימי לה כפפה גרב או שרוולים שמכסים את היד
נכון גם הדסי שלי יצאה עם ציפורניים ארוכות - ישר לעשות פרנצ' גזרתי לה כשהגעתי הביתה וגזרתי לה עוד פעמיים מאז....
בכלל לא ידעתי שאסור.... ברוך ה' לא קרה כלום...
גם אני גזרתי להם, והכל בסדר!
גם אני גזרתי - את מה שלא מחובר זה אמנם לא הרבה אבל מפחית את עוצמת השריטה. דוק