הודעה! לקרוא עד הסוף! החלק השלם...חחח - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה אני מקבלת מחזור כל 34 יום כלומר אני מבייצת ביום ה 20. החלטתי שהחודש אני קוראת 40 יום ו 40 לילה את תפילת נשמת כל חי. בנוסף החלטתי כי אני שומרת 7 ימים והולכת להיטבל במקווה. הטבילה במקווה בוצעה ביום שבת וביום שישי הייתי בבדיקה אצל הרופא (אולטרסאוד זקיק) והוא אמר לי שהביוץ שלי מחר,כלומר בשבת...אמרתי לרופא שזה לא יכול להיות הרי אני מבייצת ביום ה 20 והוא אומר לי שהביוץ שלי הוא ביום ה 13!!!(כלומר החודש המחזור יגיע אחרי 28 יום...מוזר!) הוא צחק ואמר לי הכל זה מלמעלה... אז...הלכתי לטבול במוצ"ש וקיימנו יחסים ואז עשינו יום כן יום לא והכי בכיף בלי לחץ מה שיהיה יהיה אני בכל אופן הרגשתי ממש טוב... בכל אופן ע"פ הרופא אני הייתי אמורה לא לקבל ביום חמישי האחרון... ע"פ המחזור הרגיל שלי אני אמורה לא לקבל שבוע הבא... החלטתי היום בבוקר לעשות בדיקה...
יצא חיובי בננות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תגידו בגלל המקווה תגידו שזה מה שנקבע מלמעלה תגידו שזה בגלל תפילת נשמת כל חי ...
אני חושבת שזה הכל ביחד...
13 תגובות
עמוד 1
יואו, איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלי ממני אלף !!! מאושרת בשבילך עד השמיים, יאללה- עוד אחת פינתה פה מקום למישהי חדשה שתתחיל לנסות... בקרוב אצל כולנו, אמן!!!
אמן אמן אמן.. תודה מאמי!!
איזההה אושרררר מזל טוב!!!!(:(:
יווווווווווו איזה יופי!!!!!!! איזה אושר לשמוע שעוד אחת הצליחה!!!!!! אלוהים שומע כל תפילה... מזל טוב מאמי!!!!!!
אני ממש מצומררת!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הריון קל ותקין!!!!!! תעשי בדיקת דם!
מזל טובבבבב!!!!!
הריון קל ותקין שיהיה לך, אמן!!!
רגע... את לא הולכת למקווה בדרך כלל והפעם הלכת???
הפעם היחידה שהלכתי למקווה הייתה בחתונה שלי ומאז עבר חצי שנה עם ניסיון רביעי שהצליח.... ממליצה בחום...
בהתחלה הלכתי בשביל לקבל ברכה להיקלט ובמשך כל ה 7 ימים הללו התחברתי לנטשא יותר ויותר והרגשתי הכי טהורה שיש אז תתארי לך איך הייתה התחושה אחרי המקווה....
אני בנאדם מאוד מסורתי ואני חושבת שקצת אמונה ושמירה לא פוגם בדבר אלא רק מועיל לנפש...
מקווה שנשמע בשורות משמחות גם מכולכן!!!
תודה על התמיכה בפורום המדהים הזה אין עליכן!!
וואו היה שווה להיכנס לפורום עכשיו רק בשביל לראות את ההודעה הזאת!!!! שיהיה בשעה טובה והמון מזל טוב!!!!! אני לא חושבת שזה מקריות וכל דבר קורה מסיבה
שיהיה בשעה טובה!!!!!!! שיהיה הריון קל ותקין בעז"ה!!!
יאווו ריגשת אותי על הבוקר.....
מזל טוב ממי....הריון תקין וקל ב"ה....
אגב לחברה שלי זה קרה בדיוק החודש..היתה במקווה ונקלטה.... ישתבח שמו לעד... בשורות טובות אמןןןןןן