Efush - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ...
    מה קורה? איך את...?
    קראתי את ההודעות שלך על צילום רחם .. אני בשוק שלא שלחו אותך עד עכשיו .. תדרשי הפניה לצילום רחם!
    אני עשיתי שבוע שעבר וברוך השם הכל תקין ..
4 תגובות
עמוד 1
  • הי עדי
    איזה כיף שאת אחרי זה, כאב לך? האם צריך יום חופש? כמה זמן לוקח עד שמקבלים תור ואיפה עושים את הצילום?
    אני גם בשוק שלא שלחו אותי, חשבתי שעושים את הבדיקה רק אם ידועה איזשהי בעיה..
    אני עדיין בחופש, בעלי ואני דיברנו על זה שנחזור לטיפולים מיד לאחר החגים. מחר אני אתקשר לרופא ואבקש ממנו הפנייה לצילום.
    מה איתך? מתחילה טיפול?
  • היי
    עשיתי שבוע שעבר בבית חולים השרון יש שם רופא מדהים שבאים אליו מכל הארץ ביום שהוא מקבל מרוב שהוא טוב ואפילו אם יש חסימה הוא פותח בזמן הצילום .. למזלי נפלתי ביום שהוא נמצא מבלי לדעת ..
    עושים את הצילום בין היום ה-6 ליום ה-13 של הווסת ובאותו חודש לא עושים טיפול רק לנסות טבעי .
    זה כואב כמו כאבי מחזור חזקים מאוד, הצילום נמשך כדקה וחצי בערך וזהו את קמה והולכת, תוצאה מתקבלת במקום , אני הלכתי לעבודה ולחתונה באותו היום....
    אני מתחילה שוב חודש הבא ב״ה .. החודש ננסה טבעי בגלל הצילום רחם והבתא התאפס לי רק השבוע .. לפחות זה מאוחרינו 3 וחצי חודשים אני אחרי ההפלה ורק השבוע זה נגמר ברוך השם וחזרנו בכל הכוח להצליח !!!
    תעשי את זה לפחות תדעי שגם את זה עשית והכל בסדר !!!
    בהצלחה ואם את צריכה משהו דברי איתי !
  • תודה רבה עדי, אני באמת קצת חוששת מהבדיקה ומהכאבים אבל אני הולכת לדבר עם הרופא שלי מחר.
    מאחלת לך שלא תצטרכי את הטיפול ואמן יצליח בטבעי. וגם אם לא החודש אז ממש ממש בקרוב! והפעם שיביא תוצאה טובה בעזרת השם
    לא להאמין כמה זמן לקח לבטא, סוף סוף.
     נמשיך להתעדכן
  • תודה רבה !!!
    אל תחששי זה לא כל כך נורא !
    בהצלחה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה