היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות עצה ממכן דחופה... בסופ״ש האחרון הייתי מאושפזת בעקבות צירים וירידה בדופק העובר . מחר יש לי תור לרופא נשים שלי ואני רוצה לבקש שמירת הריון . השאלה היא האם יש אפשרות להוציא שמירה משבוע 35 מחכה לתשובתכן תודה [/center]
8 תגובות
עמוד 1
שמירת הריון אפשר לצאת בכל שבוע של ההריון זה רק תלוי מצב ולא תאריך או שבוע הריון. את רק צריכה לראות איך זה בא לידי ביטוי מבחינת משכורות וחופש. אני למשל בשמירת הריון משבוע 6 ושלושים יום ראשונים זה על חשבון ימי מחלה ורק לאחר מכן זה מביטוח לאומי. בקיצור תבררי איך זה בא לידי ביטוי. שיהיה לך המון בהצלחה
את חייבת להיות לפחות שלושים יום בשמירה לפני הלידה כדי שזה יחשב שמירה בכל מקרה שמירה מגישים רטרואקטיבית וזן יורד כימי מחלה בהתחלה ואחכ ( אם מאושרת לך השמירה) מחזירים לך את הימים בכל מקרה רק בריאות ותשמרי על עצמך!
כן בטח את יכולה לבקש שמירה יכול להיות שתלדי רק ב 42 לדוגמא (מקוה כמובן שלא) ואז יש לך כמעט 7 שבועות שבהם את צריכה לקבל כסף- לא חבל? כך שלא משנה באיזה שבוע את
אני בשמירת הריון משבוע 24...גם היתי מאושפזת ב H.R...וגם יש לי עוד כמה בעיות - אז תנסי ללכת על שמירה... את חייבת להיות 30 יום רצופים בחופש מחלה..ואז תכנסי לאתר של ביטוח לאומי ותדפיסי טפסים של שמירת הריון.ותביאה לרופא נשים שלך טפסים למלות בשביל הגשה לביטוח לאומי...
בהצלחה
תודה לכולן על התשובה המהירה . [/center]
היי זה תלוי כמה ימי מחלה יש לך באופן כללי זה ירד לך מימי המחלה ( אם לא תיהיי שלושים יום או שלא יאשרו לך את השמירה מביטוח לאומי) אני משערת (אבל לא בטוחה) שאם אין לך מספיק ימי מחלה אז זה ירד מהמשכורת
תודה רוני אני אבדוק את זה מול ביטוח לאומי [/center]
משבוע 36 לא נותנים שמירה כי בעצם אם יש משהו יכולים לילד אותך כעיקרון אם נותנים לפני שבוע 36 את צריכה לדאוג שירשמו לך עד הלידה אבל תבררי מול ביטוח לאומי ****************************************