הי עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות הנה עדכון קטן: שלחו אותי היום ליעוץ האם לילד מכיוון שתי שתינוקי קטן ואחרי מיליון שעות במיון רצו לאשפז אותי ואמרתי שאני לא נשארת כי אני רוצה ללדת בלניאדו ליד הבית ונסענו הביתה וארגנתי עוד כמה דברים וגם דברים לשקד והגענו ללניאדו וגם פה אחרי מיליון בדיקות החליטו להשאיר אותי בתקווה שתתפתח לידה בנתיים מחיקה חמישים אחוז ללא פתיחה ואם עד הבוקר לא יהיה כלום זרוז בבוקר. אני בלחץ מזרוז ומתה כבר להיות אחרי. אעדכן כשיהיה חדש
    המסנג'ר שלי: [email protected]

20 תגובות
עמוד 1
  • וואו ממי... לא ידעתי!!!
    שיהיה בקלות ובמהירות והעיקר שייגמר בשלום
  • יווו אני גם לא מעודכנת בכללל!!

שיהיה בהצלחה!
  • שהכול יעבור בשלום ומהר

מחכה לעדכון ממך

• מאמי שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות
    אני עברתי שתי לידות עם זירוז זה לא כזה מפחיד לוקחים אפידורל והכל יהיה בסדר

]
    ]
  • שיעבור בשלום במהירות ובקלות

• בהצלחה
  • עדיין אין חדש לא היה כלום בלילה נראה עוד מעט יעשו כמה בדיקות נקווה שלא ייקח מלא זמן ועוד זמן קצר אני כבר אחרי

• שתהיה לך לידה קלה
  • שתהיה לך לידה קלה, מהירה ומהנה (עד כמה שאפשר

• וואו
  • שיעבור במהרה ובקלות ובכיף!

איזה מרגש!

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • בהצלחה .. תישארי רגועה . אני בטוחה שאת בידיים טובות .
    שתצאי בידיים מלאות
  • תודה בנות יקרות אבל לצערי אין שום שינוי בבדיקות שעשו בבוקר הכל בדקו והכל תקין בתינוקי ואין שום סימני מצוקה חס וחלילה ולא מיילדים לבנתיים ומשאירים להשגחה מצד אחד זה טוב אבל מצד שני אני מתחרפת פה ועכשיו אני לא מפסיקה לבכות כי שקד בכתה בצהרון והיא יודעת שאמא בבית חולים ולא מביאה לה את תינוקי שלה

• אין אפשרות שישחררו אותך הביתה...הרי לידה יכולה להיות גם עוד 4 שבועות
    תדברי עם הרופא.... שישחרר אותך עם אין סכנה לך ולעובר
    ואם את נשארת תגידי לבעלך שיביא את שקד לבוא לבקר אותך

• זה מה שאני שונאת בלניאדו (בי"ח פרטי) הם על כל פיפס מאשפזים
  • ואוווווווווווווווווווו- אני לא מעודכנת.
    שיעבור בקלות
  • כן את שקד יוסי הביא אחהצ אתמול והיא כבר כל כך מחכה לתינוקי אוף. לא ישאירו אותי פה לארבעה שבועות מכיוון שהוא קטן ורוצים לתת לו להתבשל עוד טיפה מקווה שמעט מאוד כי בשבוע הבא חג ויש מצבים שמעדיפים להוציא וממש ביקשתי שישחררו אותי אבל רוצים שאני אהיה בהשגחה ולדעתי אני לא אחזיק הרבה זה אוטוטו יקרה כי הייתי עד עכשיו על זריקות שעצרו אותי

• מקווה בשבילך שלא ימשכו אותך יותר מידי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה