לכל הבנות הפורום - מוות בעריסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מעדיפה להישאר חסויה ולא לגלות לכם מי אני!!!
    זה בענין השירשורים שפתחתם, אני מבקשת ממכם תפסיקו להלחיץ את הבנות אני מדברת על השירשור( מוות בעריסה) לא עלינו, תפסיקו אם השירשורים האלו!!
    יש לי תינוק בן חודשיים ולא מזמן אחת הבנות פתחה פתחה פה שירשור על (מוות בעריסה) אתן יודעות למי אני מתכוונת! ומאז אני פשוט לא מצליחה להירדם בלילה מהמחשבות ופחדים. אתם פותחות את השירשור אבל אתן לא מבינות עד כמה הבנות פה נלחצות, אני למשל כל יום לחוצה.
    מיכלי השיחה שלך היום מאוד הרגיעה אותי.. תודה בובה
10 תגובות
עמוד 1
  • אני מאותן בנות שענו והגיבו לגבי השרשור של מוות בעריסה.. אני יודעת על מה את מדברת ומבינה את הפחד.. כל אמא עברה את אותו הפחד ולא הצליחה לישון בלילות והתעוררה כל 20 דקות לבדוק שהכול בסדר (בגלל זה אנחנו 3 חודשים ללא שינה) אבל.. אני חושבת שיש תשובות שצריכות להינתן כמו איך לא להגיע למצב הזה ואיך אפשר להתמודד לדוגמא- קורס עזרה ראשונה (אגב זה ניתן דרך קופת החולים בחינם או עלות של כמה שקלים).. אני בהחלט מבינה אותך אבל היום, אני אחרי הפחדים אני חושבת שהלוואי והייתה מישהי שתסביר לי הכול כולל איך להימנע מזה.. בכל אופן זאת זכותך יקירתי ואני מבינה אבל אני לא חושבת שזה יפסק כי יש בנות שכן ירצו לשמוע לגבי העניין ועובדה שהנושא רק עולה שוב ושוב ובנות שואלות עליו אז תעשי מה שאני עשיתי- אל תפתחי את ההודעות האלה וככה לא תצטרכי להתמודד עם הפחד הזה
    ]
  • גם אותי זה מלחיץ אני מבינה אותך כל כך...אני כבר בקושי ישנה בגלל פחדים אבל לדעתי השרשורים האלו עוזרים למנוע כל אחת נותנת טיפ להמנע ולהקטין את הסיכויים וככה אנחנו ה"חדשות" יכולות לישם את זה על הבייבי שלנו...אני מאמינה שזה לא יחלוף בשנה וחצי הקרובות אבל אין מה לעשות לא מכירה אימא שלא פחדה ודאגה מהנושא...

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אגב.. הבת שלי היום בת שנתיים ואני מבטיחה- הפחד הזה עובר ומחליפה אותו דאגה לקטנטנים שלא תעלם לעולם..(-:
    ]
  • בלי קשר לפורום ונושא המפחיד (אפילו קשה לכתוב את 2 מילים האלה) - שנה ראשונה לא ישנתי לילה רצוף...זה תמיד היה לי בתת מודע!!!! וגם עם היתי נרדמת ממש עמוק -היתי מתעוררת מפחד אחרי כמה דקות ורצה לבדוק אותה......בררררררררר !!אני נזכרת וזה עושה לי צמרמורת....אני בטוחה שגם הפעם אני אהיה כזאת...!!!
    אווווי -אני נזכרת איך היתי בודקת אותה - את לא תדליקי את האור...היתה לי מנורת לילה אז היתי מתקרב אליה ממש קרוב בשביל לראות עם החזה שלה עולה ויורד ...וגם היתי שמה מתחת לאף אצבע כדי לראות שיוצאה אוויר!!!! ולקחתי מיד שרה בייבי סנס!!!!
  • את צודקת...
    גם אני פתחתי את השרשור האחרון ומיד סגרתי.
    כשאני נתקלת בהודעה שלא עושה לי טוב, אני פשוט לא ממשיכה לקרוא, וממשיכה הלאה.
    ולא בגלל שלא אכפת לי
    ולא בגלל שאין לי מודעות
    פשוט כי זה באמת מלחיץ, מעיק, באמת עושה רע בנשמה...
  • את צודקת אני גם הגבתי שם שמלחיץ אותי
    כל השרשורים האלה

דוק
  • 1. לא מבינה למה חסויה מה את מפחדת ממני?

• סיון רשמת בדיוק את מה שרשמתי ואת ההרגשה שלי.. את צודקת בהחלט ואני חושבת שמי שלא מעוניינת שלא תקרא אבל עובדה שעוד ועוד פותחות שרשורים כאלה ולכן, יש בנות שמתעניינות וזכותן לדעת- לשם כך יש את הפורום הזה לא?
    ]
  • חייבת לציין שעד היום אני בודקת אם הוא נושם שלא לדבר על זה שלא סמכתי בשיט
    על הבייבי סנס... זו חרדת מתמדת לא יעזור!

• אמממ, טוב אני מניחה שלא אלי כשכתבת "מיכלי" כי לא דיברתי עם אף אחת היום.......

אני בעצמי פתחתי שרשור שקשור ונושא- וזאת זכותי
    כמו שאת מביעה את דעתך עכשיו - וזו זכותך...

נכון, הנושא מלחיץ מאד אבל הוא קיים לצערינו ולא צריך לחיות בבועה...
    אני חושבת שהפורום נועד לעזרה ותמיכה גם בדברים הפחות משמחים, הכואבים.
    ************************************************************************************
    אחרי עריכה- עכשיו שכשאני קוראת פעם 2, אני מניחה שהתכוונת אליי - על השרשור שאני פתחתי אתמול...

ואני אוסיף ואומר שאני שמחה מאד שפתחתי את הנושא
    כי לא היה לי מושג בשיט
    ו בזכות התשובות פה
    אני יודעת שאני צריכה לעשות קורס עזרה ראשונה ומהר
    ובזכות התשובות פה, אני יודעת מה לעשות בנתים , עד שהקורס הזה יפתח...כי בנות הואילו בטובם להסביר ואני מודה להן מקרב לב על כך!

בכל אופן, אחרי כל זה
    אני לוקחת לתשומת ליבי לכתוב כותרות יותר מדוייקות בנושאים כאלו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה