מניעה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    קפצתי לרגע. רציתי לספר שאני מתאוששת מהלידה ועסוקה כל היום!!!
    ויש לי ילדות מדהימות ויפהיפיות!!!!!!
    רציתי לשאול על אמצעי מניעה. אף פעם לא השתמשתי ועכשיו אני רוצה להתחיל. שבוע הבא יש לי תור לרופא אבל אני רוצה להגיע מוכנה המלצות דעות. אפשר?

10 תגובות
עמוד 1
  • חני חני התגעגעתי באמת נעלמת לנו

/link/link_through/1yg9h-101]
  • גלולות בטוחות יותר מקונדומים אבל אני הייתי עםהתקן- הכי בטוח ולא צריך לזכור לעשות משהו.. אם תירצי הסבר על התקן אני אשמח- יש שני סוגים..
    ]
  • המניעה שלי היתה הנקה
  • גם אני מתגעגעת אליכם. אין לי שניה להכנס לפה.

ואני מאוד אשמח על הסברים על ההתקן. שמעתי שיש טבעת. שהיא אינה חציצה (אני שומרת נידה)

אני לא יודעת איך מעלים תמונות.

• לגבי ההתקן- תתייעצי עם הרופא.. יש שני סוגים ותבקשי הסבר ומחירים על כל אחד- האחד עולה 80 והאחד 850.. יש הבדל משמעותי והוא יסביר לך למה.. זאת הדרך הבטוחה והקלה ביותר.. פעם אחת הוא מכניס לך את זה(לא נעים במיוחד אבל זה לשניה) ואז יש לך שקט של 5 שנים.. אם תירצי עוד הריון ב-5 שנים האלה, פשוט מוציאים..
    ]
  • אני הייתי ממליצה לך על גלולות או מדבקות של אוורה
    אם את שומרת נידה אז התקן עושה המוןן דימומים וכדי לך כבר מעכשיו
    להתחיל לקחת משהו כי בשבועות הראשונים יש דימומים
    לגבי המדבקות זה נוח כי מדביקים פעם אחת לשבוע אז לא שוכחים
    אותי מלחיץ בהתקן דימומים והריון מחוץ לרחם ששמעתי המון
    ובנות קונדום אסור לדתיים
  • תודה חמודות

• אם את הולכת על המדבקות אל תשכחי להוריד לפני הטבילה כי זה חציצה
    חברה שלי שכחה להוריד וב-2 בלילה חיפשה בלנית

• חני ושירה- אני עשיתי את ההתקן הרגיל וזה נכון לגבי הדימום אבל יש את ההתקן שעולה 800 שקל הוא הורמונלי מה שאומר שהוא מפחית משמעותית את הדימום (אצלי משבוע זה היה יורד ל-3 ימים) ולכן.. החלטתי שבפעם הבאה אני עושה אותו.. אומנם הוצאה אבל זה ל-5 שנים של שקט.. אם עושים חשבון על הסכום הכללי שנוציא על מדקות או גלולות, ההתקן יוצא ריווחי יותר מבחינה כלכלית..
    ]
  • יו שירה קרה לי מה שאת מספרת שכחתי את המדבקה
    ושבאתי להתלבש פתאום אני רואה שהיא עליי
    ואז קראתי לה שוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה