דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לך
    אני אתחיל בהיסטוריה קצרה על מנת שתקבל תמונה כללית, אני פונה אלייך מכיוון שהרופא שלי נמצא בחופשה ואיני יודעת עד כמה המצב חמור ואם אפשר לחכות.
    אז ככה:
    במרץ 2010 ילדתי בקיסרי לידה מוקדמת עקב מצוקת עובר לאחר איבחון השילייה התברר כי היו קרישי דם בשיליה.לא סיימתי את הבדיקות לקרישת יתר כי גיליתי מיד שאני שוב בהריון ואכן במרץ 2011 שוב ילדתי, ההריון היה מאד קשה ומסובך סבלתי מיתר לחץ דם - טופלתי מ נעיםאלדומין, סכרת - טופלתי באינסולין, ולא לקחו סיכון אז גם קיבלתי קלקסן לקרישת יתר החשודה. בנוסף היו לי צירים מוקדמים בחודש 7 שהפסיקו לאחר טיפול, עם כל ההיסטוריה הזן לבסוף ילדתי שוב בקיסרי.
    לפי המלצת הרופא במאי 2011 התקנתי התקן למניעת הריון על מנת למנוע סיבוכים.
    בדר"כ המחזור שלי אינו סדיר אך בין ההריון הראשון לשני הוא היה סדיר וגם לאחר הלידה השניה הוא היה סדיר.אם כל זה את המחזור האחרון שלי קיבלתי ב 4/7/11 והוא היה במשך 7 ימים אך מאז לא קיבלתי, בתאריך 31/8 התחיל לי דימום קל מאד שאפילו פסק לאחר יום 1, אך לאחר יומיים חזר ומאז ועד היום יש לי דימום קל בכל יום כמו טיפות כאלה כמה פעמיים ביום אבל לא דימום של מחזור , אני ממש חסרת אונים ולא יודעת מה קורה אודה להמלצתך לטיפול, או האם עליי לפנות מיידית לרופא אחר מכיוון שהרופא שלי בחופשה.

המשך ערב נעים
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, איזה התקן זה ?
    בשלב ראשון עשי בדיקת הריון
    אם היא שלילית ואם הדימום הוא לא חזק ואין לך חולשה או סחרחורת קיצונית - את יכולה להמתין לבדיקה של הרופא שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה