ד"ר ישי דוד דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילה טוב, כותבת לך בשיא הדחיפות, קמתי לפני כ5 דקות ולאחר פיפי בניגוב מצאתי מעט דם, נראה כטרי. בניגוב היה קצת קרישיות (2 גושים קטנים של דם) , לאחר מכן על התחתונית משהו קטן בצבע ורוד, היום זהו יום ה8 להחזרה. (תזכורת קצרה - החזרת 2 עוברים מוקפאים בני יומיים עם 5 תאים שנעשתה ב12/9). ד"ר ישי מה זה? זה מעיד בהכרח על אי הריון? למה הופיע דם עכשיו? זה סימן שאין הריון? להמשיך עם התמיכה ובדיקת דם או שאין כבר טעם וזה וודאי? מה עושים במקרה הזה? מבוהלת ולחוצה מאוד... לאחר יום מלא במתח (ילדה שלי מאוד חולה) העבירה יום שלם בידיים הרמתי אותה ל הלילה וכל היום, יש קשר??
    מה את היכול לייעץ ולהמליץ לי או שלוותר מראש ולקבל את הגזרה השלילית :(?
    אני לא מאמינההההההה

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אין לזה שום משמעות. תמשיכי בטיפול שקבלת עד עכשיו. זה לא קשור למשהו שעשית או לא עשית.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה