דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילה טוב, כותבת לכן בשיא הדחיפות, קמתי לפני כ5 דקות ולאחר פיפי בניגוב מצאתי מעט דם, נראה כטרי. בניגוב היה קצת קרישיות (2 גושים קטנים של דם) , לאחר מכן על התחתונית משהו קטן בצבע ורוד, היום זהו יום ה8 להחזרה. לאחר החזרת 2 עוברים מוקפאים בני יומיים עם 5 תאים שנעשתה ב12/9.

מה זה? זה מעיד בהכרח על אי הריון? למה הופיע דם עכשיו? זה סימן שאין הריון? להמשיך עם התמיכה ובדיקת דם או שאין כבר טעם וזה וודאי? מה עושים במקרה הזה? מבוהלת ולחוצה מאוד... לאחר יום מלא במתח (ילדה שלי מאוד חולה) העבירה יום שלם בידיים הרמתי אותה ל הלילה וכל היום, יש קשר??

מה אפשר לייעץ ולהמליץ לי או שלוותר מראש ולקבל את הגזרה השלילית :(?
    אני לא מאמינההההההה , אני ממש על סך בכי

תודה רבה ולילה טוב

9 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי קודם כול תרגעי ומייד...יכול להיות שזה דימום של השתרשות? למה את ישר שוללת? אני עד שבוע 12 דיממתי מאמי..תני חיוך ומייד הבנת? על תספידי שום דבר תחכי בסבלנות עוד שבוע ונקווה לתשובה חיובית נשמה..

[url=http://en.picjoke.net]
  • תודה רבה נשמה שליייייי
    אני אצלצל גם לרופא בהמשך היום! איזה פאניקה ואיזו לחץ ולינוי עם 39..וואי וואי

• הלווואי שמדובר בהשרשה!!!!

• אני לא מדברת מניסיון אישי
    אבל אני זוכרת לא מעט הודעות מלאות חשש כמו שלך
    ותמיד הבנות אמרו שזה נורמלי, גם דר' ישי אמר שזה יכול להיות ולא להפסיק עם התמיכה.

בהצלחה
  • הי מותק,
    לא להפסיק תמיכה בשום אופן!
    סה"כ 8 ימים מההחזרה. מאוד יכול להיות שמדובר בהשתרשות של העוברים.
    הכל בסדר. גם אם הרמת את הילדה לא עשית שום נזק. אחרי ההחזרה מדובר על הריון רגיל - יקר - אבל רגיל.

בע"ה בשורות טובות ושהקטנטונת תרגיש טוב בע"ה.
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• בהחלט יכול להיות דימום השתרשות, בעיקר מפני שעברו שמונה ימים.. בהצלחה
  • תרגעי מהר לא להפסיק כלום ולא להספיד להתקשר לרופא ולנוח בבית

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • תודה רבה, בנות יקרות... אני אעדכן...
    בינתים (ברוך השם וחמסה חמסה לא היה כלום מהבוקר... )
    דיברתי עם רופא מטפל שלי, אמר שאין לדעת, להמשיך תמיכה וביוםן ראשון בדיקת דם...
    אז בהחלט נשתמע.... ואני מבטיחה לעדכן

• בהצלחההההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה