ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אהובות בוקר טוב
    היום בדקתי בערכת ביוץ וזה הראה שני פסים לרגע היתלהבתי כי כאילו זה הריון אבל הבנתי שזה רק ביוץ .
    השאלה שלי אני חייבת לעשות את זה בבוקר או שאפשר בערב?
12 תגובות
עמוד 1
  • אם אני לא טועה, רשום לעשות את הבדיקה בשעה קבוע ביום.
    אם התחלת בבוקר, אז תמשיכי לבדוק כל בוקר. במקביל, אם היית בודקת בערב היית צריכה להמשיך לבדוק בערב.
  • הכוונה שלי הייתה מתי לנסות להיכנס להריון?
    אם בדקתי בבוקר אז אני חייבת לנסות להיכנס בבוקר או אפשר גם בערב?
  • מן הרגע בו יוצאת ביצית מהשחלות ועד הרגע שהיא מזדקנת והופכת בלתי פוריה עוברות 24 שעות בלבד. ולכן נראה לי שאת יכולה לקיים יחסית גם בערב.

בהצלחה!
  • הי,
    קראתי איפה שהוא שהבדיקה מראה את העלייה של ההורמון, שמתרחשת כ- 24 שעות לפני הביוץ. מכאן, שאם אתמול הראתה לך שני פסים- היום זה הביוץ עצמו... לכן לא נורא אם תחכי (אבל תתנו עבודה, כן?)
  • אם היום בדקתי ביוץ וזה הראה שאני כן אז מחר רק לנסות?
    לא הבנתי
  • אני חושבת שפשוט תעשו, גם היום גם מחר וגם מחרתיים
  • אף תושבה אינה מדויקת
  • סליחה על החפירה...
    שושי- אם עשיתי בדיקת ביוץ ויצא לי 2 פסים במשך יומיים ברציפות וביום השלישי יצא לי פס אחד אז זה אומר שאני צריכה לקיים יחסי מין מהיום השלישי למשך 72 שעות?
  • כבר היתלבלבלתי
    שאני יגיע הביתה ויהיה פס אחד זה אומר שאנחנו צריכים לנסות במשך 3 ימים
    ואם עדיין נישאר 2 פסים?
  • זה גם מה שאני לא מבינה....!!!
    כי באמת היו לי יומיים ברציפות 2 פסים ובשלישי לא היה לי כבר...
    מישהי אולי יודעת???????
  • דבר ראשון, אני אענה לכן כי אני בחורה ממש נחמדה
  • בערכת ביוץ שלי היה כתוב שמהרגע שיש 2 פסים תוך 12- 36 שעות יהיה הביוץ לכן עדיף להתחיל כבר מאותו יום למשך 3 ימים. בהצלחה

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה