בוקר טוב לכל מי שישנה הלילה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וגם למי שלא, כמוני!

6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תהיה רגועה עם העגלה.
    ראיתי אותה והיא נראית ממש טוב.
    אין עגלה מושלמת.. לכל אחת יש חסרונות
  • ליבוש תודה מאמי

• היי,
    גם לי היה את זה לפני הלידה- לא הייתי עייפה, וממש אהבתי את זה.
    אני לא אוהבת להיות עייפה ולישון הרבה, אני אוהבת שהגוף שלי רגיל למעט שעות שינה, והרי זה הרגל..

בקשר לעגלה- אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה..
    אם היא נמכרת בבריטניה אז כנראה שיש אנשים שכבר קנו אותה.
    אני מניחה שראיתם אותה ולא בחרתם בטלפון.. וראיתם שהיא בסדר גמור.
    אחרי הכל- זו בסה"כ עגלה!! גם אם יש בה משהו אחד לא נוח עדיין אפשר לחיות עם זה..
    מקסימום- את תמיד יכולה למכור ביד 2 ולקנות חדשה..
  • האמת שבזמן האחרון אני דופקת שינה בלילה שכבר לא נעים לי
  • פיתוש- באמת מוזר הקטע של השינה... אבל כשאני לא ישנה בלילה ומתעוררת מוקדם- אחרי שעתיים אני שוב עייפה..בקיצור רוטינה כזאת..
    והעגלה היא ICANDY APPLE
    מצאתי את האתר באינטרנט ואת הדגם וכו' אבל לא בדיוק בדיוק את אותה עגלה..

עדוש- אני ישנה מקסימום עם שתי כריות- שתיהן מתחת לראש כי לפעמים כשהעוברית תוקעת את הרגליים שלה בסרעפת שלי קשה לי לנשום בשכיבה..אז אני מגביהה את הראש וככה יותר קל לי..
    וזה לא בגלל התנוחה, זה פשוט נידודי שינה.. הנה עכשיו קמתי אחרי שעתיים וחצי של שינה מתוקה כי בלילה לא ישנתי כלום אז בבוקר הייתי עייפה.
    ואני בכיף יכולה לחזור למיטה עכשיו...

איך בעלך ישן עם כל הכריות האלה מסביבו?

• פחחחחחחחח אם את רוצה לגרום לבעלי לבכות תשאלי אותו איך הוא ישן בלילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה