הי מותק,
שאלה מורכבת- ותשובה אפילו יותר מורכבת...
לחמתי ולי יש היסטוריה ארוכה, בהתחלה חשבה שאני כמו חברה וסיפרה לי ה-כ-ל, התייעצה איתי מלא, טילפנה המון. לי זה קצת הפריע ולכן אחרי שהמעטתי בשיחות איתה היא הבינה את הרמז. היתה תקופה לא פשוטה של ריחוק לא נעים, אבל עכשיו אני שמחה לומר שהיחסים השתפרו פלאים. לא יודעת, היא מקבלת אותי כפי שאני, מבינה שאני לא יכולה להיות החברה הכי טובה שלה, אני לא מתביישת לומר את אשר על ליבי ולהעביר ביקורת על התנהלות שלה כשהיא נראית לי לא לענין.
בקשר לנסיונות- מייד אחרי שהתחתנו, אמא שלי ישר התחילה עם ה-נו? מתי? התחלתם? לעומתה, חמתי עשתה לי כמה שיחות של "עכשיו זה לא הזמן", לא נורא אם תחכו, אני חיכיתי כמה שנים... אבל בפעם האחרונה שהיא דיברה על זה (במאי האחרון) אמרתי לה בדיוק מה אני חושבת על העצה שלה- אמרתי שבעלי ואני לא נעשים צעירים, שהיא חיכתה כמה שנים אבל התחתנה בגיל 19(!), שאנחנו מתכננים להתחיל לנסות בקרוב. לדעתי, היא נלחצה מזה שאין לנו בית (גרים ביחידה אצל ההורים שלי) ושאולי כשיהיה ילד נצטרך עזרה ברכישת בית, אז לכן גם שאלה אותי "השאלה היא כמה זמן תוכלו להישאר ביחידה". אמרתי לה שזו לא השאלה...
וזהו. מאז היא לא מעלה את הנושא, נראה לי שגם בעלה אמר לה משהו בענין.
אני לא מתכננת לספר לה עד שזה יצליח, ואמא שלי (בגלל החפירות שלה

כפרה עליה) כבר נראה לי יודעת, אבל מחרישה וממתינה בשקט... סוף סוף הפסיקה לשאול ואומרת לכולם "כשזה יבוא- זה יבוא"...
יאללה, בננות- אחרי חפירה כזו- מי יכולה להתעלות עליי?