היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני צפויה ללדת בימים הקרובים ככה אומרים בכל מקרה יש לי בן ואני לא סגורה על שמות בכלל יש למישהי משהו להמליץ או אתר שווה לשמות???
10 תגובות
עמוד 1
איזה סגנון את אוהבת, תני כיוון.....
האמת שמה שעלה לי כרגע זה : יהלי, שלו,נהוראי,רז,יש לי המון שמות הבעיה היא שלחברים שלנו או במשפחה כבר יש את השם ,ורק שם אחד מתוך מה שרשמתי בעלי התחבר במקצת אז אני אשמח לקבל כיוונים למרות שכולם אמרו לי שברגע שאני יראה אתה פנים שלו השם כבר יצוץ לבד
תציצי באתר "שם - לי" בטוח תמצאי שם משהו, בהצלחה, ולידה קלה
יש אתר שקוראים לו שם-לי ויש שם מלאאאאאאאאאאא שמות את יכולה ללחוץ על כפתור 'הגרל שם' וזה כל פעם מביא שם אחר ויש מגוון גדול... בכל אופן הנה כמה רעיונות לבנים:
אליה נריה הראל אורי ORI אליאור אלרואי
אני אחשוב על עוד
אני פשוט חושבת שנפלבחלקי זכות להיות חלק מהפורום הזה כל אחת מדהימה בני עצמה תודה רבה ,ושאמן לכולנו ילך קל ונחזור בידיים מלאות
ממה שהבאת אני מואד אוהבת את השם שליו!
ונראלי באמת שכשהוא יצא את ישר תדעי..בהצלחה!:)
ממה שהצעת, אני הכי אוהבת רז. חוץ מזה ליאם, עמית, אילעי, ותמיר זה שמות שאני מאוד אוהבת לבנים.
אני מאוד אוהבת את השמות: נועם, גיא, אור, שילה, סהר... בכל מקרה, שתהיה לך לידה קלה...
רז שם שאני מאוד אוהבת (ואני לא משוחדת בכלל...
גיא נדב אלון תומר רואי אלעד איתמר יהונתן יונתן נועם אריאל אם היה לי בן הייתי קוראת לו תומר