למה יש רופאים כלבים?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..תקשיבו לזה..
    אתמול הגענו לטרם..אחרי שיצא הפרשה דמית..
    איך שנכנסתי לגניקולוגית שם חשבתי שאני נכנסת לאיזור הדמדומים.. וגם הדרך שבה היא בדקה אותי חשבתי אולי בגלגול הקודם רצחתי את אמא שלה..
    פשוט הכאיבה לי בטירוף כמה פעמים..מוציאה את היד שלה מהנרתיק שלי ועל הכפפה יש דם אומרת לי לכי הביתה אין לך כלום זה סתם פטריה..אמרה שאם הדימום ממשיך ללכת לרופא..היום בבוקר הוא המשיך והלכתי לרופא..והוא.....מהפח אל הפחת..צעק עלי והיה חסר סבלנות..נתן לי תרופה ואמר לא לחזור לרופא ושזה יפתר מעצמו..
    בקיצור אני מתוסכלת...כבר 3 פעמים היינו בטרם מאז תחילת ההריון בגלל דברים כאלה.. למה רופאים מתנהגים ככה? מה הקטע המתנשא הזה?
    גם ההורמונים משפיעים עלי ומכניסים אותי לדיכאון כזה.. פשוט נמאס לי מהכל.. ומרגישה שאין כל כך מי שיבין אותי למרות שבעלי מנסה..
    בא לי שכבר יעברו 4 חודשים ושאני אצא לחופשת לידה עם בוטן המתוק שלי שבישבילו אני ממשיכה לקום בבוקר..
    תודה על ההקשבה..
20 תגובות
עמוד 1
  • למה שלא תתלונני על הרופאים האלה ????? עד כמה שידוע לי זה עוזר

אם תצטרכי ללכת עוד פעם , יש דרך אולי לבחור למי ללכת ?
  • אני יכולה ללכת לרופא שלי אבל בדר"כ הדברים האלה קורים בערב אז אני הולכת לטרם ושם זה תלוי ברופא שאת נופלת עליו
  • סליחה?!?!?!?!?
    מה זה היחס הזה?

זה שהם בבאסה כי נפלת על התורנות ערב שלהם והם קיוו לישון זו לא בעיה שלך!

לך יש בעיה וגם אם תבואי כל ערב וכל שעה הם אמורים לטפל בך כמו שצריך ולא להתנהג ככה, גם ככה עצם הבדיקה זה כואב ומביך.

מהר להתלונן!!!

ואני בשביל הפרנציפ הייתי הולכת שוב והפעם מוכנה לפתוח את הפה על הרופא שיעיז לדבר אלי ככה
  • כי כל הנחשים למדו משפטים

• איזה אנשים
    מה זה החוסר סבלות הזאת...?

הם לא מבינים שהם מתעסקים עם נשים בהריון
    שגם ככה לחוצות וההורמונים משתוללים
    ועוד נוגעים שם במקום רגיש מאד... ומחטטים... ומה לא....

אני גם אומרת - להתלונן!
    מי צריך רופאים כאלה...?

• איזה מתוקות..אני מקווה שהרופא שלי יחזור מחו"ל מהר ואני יוכל ללכת אליו שוב..הוא כמו אבא..כזה מבין ומתחשב..ובזכותו (ובזכות ה' כמובן) יש לי את בוטן המתוק בבטן..
    וסיון חח מצחיקה שהם לא קיבלו מהאישה..אבל את יודעת חשבתי על זה הרבה!
    ואני לא מבינה איך גניקולוגים עוד נמשכים לנשים בכלל אחרי מה שהם רואים כל יום..............לא?!?!
  • חחחחחחחחחח
    זה מזכיר לי שבעלי פעם אמר לי שהוא היה צריך להיות גניקולוג
    אז אמרתי לו שאז הוא רק היה נגעל מנשים

• חחח מזל שבעלי לא חכם מספיק כדי ללמוד רפואה
  • מאמי את חייבת להיות אסרטיבית ולהפוך שולחנות כשצריך.
    רופא שהיה מתנהג אליי מגעיל היה מקבל בראש ממני.

בלידה שלי היתה בהתחלה מיילדת זבל מיד העמדתי אותה במקום. מאותו הרגע הפכה למלאך... לא היתה לה ממש ברירה.. ועשיתי אתזה באופן הכי מתורבת שיש ולא השארתי לה מילה אחת.

• וואי אני מזה דואגת מהמילדת שתהיה לי.....
    אם היא תהיה זבל יהיה לי רק זכרונות רעים מהלידה וזה מזה לא מה שאני רוצה..
    מה אמרת לה שהיא השתנתה?

• מאמי
  • אליה- באיזה סניף של טרם היית???
  • הייתי בסניף ליד תחנה מרכזית בירושלים..
    ואודליה אני ממש מתלבטת איפה ללדת אני רוצה מיילדת נורמלית ומהלאום שלנו(בלי לפגוע ולהעליב זה יותר בקטע רוחני) ושיהיה לי חדר לבד אחרי הלידה זה מאוווד חשוב לי..ובאיזור ירושלים כמובן
  • למה חדר לבד

• אני בדרך כלל ישר אומרת מה שמפריעה לי - אל תתביישי ...לפעמים צריך לנער אותם (בעדינות)

• מאמי , חדר לבד לא תקבלי, אלא אם כן תשלמי פרטי.
    יש בהדסה כמה חדרים פרטיים במחלקה אבל לא לכל אחד נותנים..
    מישהי מהלאום שלנו, כן אני מבינה את זה... לדעתי תלכי לשערי צדק, זה מקום מעולה!!
    אני ילדתי בעין כרם, היה לי טוב.. אבל בפעם הבאה בעזרת ה' בשערי צדק.
  • אודליה אז מי כן מקבל חדר פרטי אם את אומרת שיש להם?
    אני ארצה לנוח ולא נראה לי כיף שיהיו עוד בנות ליידי שיבואו לבקר אותם אנשם כשאני אצטרך את הפרטיות ואת השקט שלי..
    למה את רוצה פעם הבאה בשערי צדק אם היה לך טוב בעין כרם?
  • מי שמשלם הרבה מאוד כסף

• יש אנשים, שיש להם ביד תארים או הסמכות למיניהם - והם מרימים את האף גבוה
    יותר גבוה מהגובה שלהם

גועל נפש

• בדיוק מי שמוכן לשלם הרבה כסף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה