מי מאחוריי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא לכם שמתוקים שלך בוהים באויר?
    על מה הם מסתכלים???????

כשאני מניקה את הדסי או מרימה אותה לגרעפס או סתם מפנקת אותה
    היא מסתכלת ובוהה באויר מאחוריי
    ואני כל הזמן מסתכלת אחורה לראות

האם יש מישהו מאחורי??????
    מצמרר משהו חחחח

13 תגובות
עמוד 1
  • בשלב שלה היא רואה יותר צללים וצורות מאשר דמויות ותמונות ברור. אולי איזשהו חפץ בבית עשה צל על הקיר וזה מסקרן אותה
  • אומרים שילדים בגיל הזה רואים דברים נסתרים...חח לא רוצה להפחיד אותך אבל זה דברים טובים..
  • די נו טלי
    אל תגידי את זה..
    אני באמת מהפחדניות...

• חחח גם אני מהפחדניות!
    אבל נשבעת לך שזה מה ששמעתי....
  • לפי הדת תינוקות עד שנה נקראים תינוקות בית רב"ן ומלאכים מדברים איתם ובאים אליהם בחלומות...עד שדעתם מתחילה להיות צלולה והרחם נשכח מליבם ואת המקום תופסת מחשבה והאופי שלהם "נהרס" על ידי הסביבה החיצונית רק אז המלאכים עוזבים אותם ומשאירים אותם בני אדם לכל דבר..אם אופי ומחשבה שלהם...
    אם תשימי לב מתוך שינה כבר מיום היולדם הם צוחקים ובוכים והרי על מה יש להם לחלום הם רק נולדו אין להם שאיפות או ידע על המוחשיות....
    לכן כשהדס בוהה באויר היא לא בוהה היא מקשיבה למלאך שמספר לה על השמיים הכוכבים והתורה...(לפי הדת)

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אוו לילוש
    זה נשמע טוב!

מקוה שרק מלאכים באים אליה...
    מפחיד אותי לחשוב שלמשל היא רואה דברים רעים...

• חח לאא...זה מה שהתכוונתי מיכל בגלל זה כתבתי רק דברים טובים..
    אבל לילוש................סחטיין על הבקיאות!!!!!!
    חוץ מזה שכולם תינוקות של בית רבן בדור של היום גם בני 90..
  • לילוש איזה הסבר מקסים!!!!!!!!!!

גם תמרי היתה ועד היום בוה.. בוילון בספה וכו וכו..

• לא רוצה להפחיד אף אחת אבל כול אחת והדעה שלה נכון? אני שמעתי שתינוקות עד גיל 3 רואים מה שאנחנו לא יכולים לראות, ולא ,לא רק מלאכים..הרבה פעמים קרה שדיאנה הסתכלה על התיקרה או על הקיר הצביע עם האצבע והתחילה לבכות..אפילו אתמול זה קרה לנו הדלת בחדר הייתה סגורה והילדה נעמדה בפרוזדור ומראה על הדלת והתחילה לבכות ברחה אליי לרגליים תפסה אותי חזק לא רצתה לעזוב..

[url=http://en.picjoke.net]
  • אנדריי שלי זה כבר פחדים של ילדים קטנים אחי הקטן היה בטוח עד גיל 5 שיש מפלצת בארון ועד שלא הייתי בודקת את הארון המיטה והמגירות הוא לא היה מסכים לישון היה מצביע על הדלת ובוכה

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אני מצטרפת לכל הבנות -גם לי אמרו שעד גיל מסויים לכל תינוק יש לידו מלאך השומר עליו ו המלך הזה חוזר לשמיים מתי מבחינתו הילד יתחזק מספיק ושומר עליו כבר מלמעלה..
  • טוב הפעם באמת חידשתם לי דבר שלא ידעתי

ועדןןןןןןןןןןןןןןןן
    הצלחת להפחיד אותי !!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה