התלבטתי הרבה אם לשתף, אבל החלטתי שכן.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתחיל מהסוף זה שילד מקבל דוח על זה שטיפס על סככה מגיע לו טוב שזה נגמר ככה ולא בנזק אחר אולי ככה הילדים ילמדו סוף סוף או יותר נכון ההורים שצריכים לשלם את הדוח ובשבילך כפרה על הכסף
לירון - קולטת?
אורטלי אני יכולה ליעץ לך ממשהו שעזר לי מאוד עם דנדוש וידעתי על מה לשים לב ודגשים שנה שעברה נשלחתי איתה לאיבחון פסיכודידקטי אז אובחנה עם הפרעות קשב וריכוז גבוליות לא היתה מסוגלת לשבת יותר ממספר דקות (למרות שרמת ההבנה שלה והיכולות גבוהות לגילה) וגם אובחנה שם עם עיכוב בהתפתחות המוטורית הגסה מכאן ידעתי למה לצפות ומה לעשות וידעתי לפנות לגורמים שעזרו לי טפו טפו טפו מחר את תראי אותה למעט הדיבור אין בעיות וגם יכולות הריכוז שלה השתנו פלאים היום יכולה לשבת במפגש בוקר צופה בהצגות ולא קמה ויש עוד מקסימום דברי איתי אם בא לך יש לך את המספר שלי
אתנו דברו בתחילת השנה (בני בגן חובה ) וסבירו שיש מה שנקרא בשלות רגשית אולי זה כן יעבור עם הזמן . מצויין שיש מעקב של איש מקצוע . לגבי דוחות ... כל הכבוד לערייה שלכם - אין שום סיבה שעולם שבעל חנות הירקות לא יזרוק את הקרטונים בקרטוניה , יעלו על הסככה ולא ישמרו על נקיון . מה לעשות שאנשים מבינים רק דרך הכיס . בטח מוזיקה בפלאפון היה לא הכי שקטה ובשעות לא שעות ... http://www.holdthatpic.com/
מסכימה עם אלינה...היום כל הבעלי חנויות חושבים שהרחוב יש להם בו טאבו וזורקים זבל וארגזים ושצריך לעבור צריך לסכן חיים בשביל זה כל הכבוד לעיייריה שלוקחת את החוק קצת לידים .
קודם מלון חיבוקים
רינת אפילו שחר יודע שלא זורקים זבל ודברים על המדרכה.. הוא גם יודע שיש מקום מיוחד לדברים האלה ויש גם יום מסוים שמגיע המשאית עם המנוף ואוספת אם ילד בקושי בן 5 יודע דברים כאלה אז רצוי גם אדם בוגר יבין
היי אורטל, ראש העיר אמר לנו שהוא הולך להשקיע המון משאבים בחינוך הילדים. טוען שהרוב הגדול של הכסף מושקע בזה שהדורות הבאים של הילדים שגדלים בעיר יצאו מוצלחים ולמי שיש בעיות יזהו אותן כבר בגיל קטן ויטפלו. חלק מזה זה מה שרשמת - הבאת אנשי מקצוע לגן שיסתכלו על התנהגות הילדים (קלינאי תקשורת, פסיכולוגים וכד'...) ויפנו לעזרה עם צריך. הוא רוצה שזה יהיה כך בכל גן, אפילו בפרטיים, ממש בגילאים קטנים. נחיה ונראה....כוונות טובות יש לו, הוא באמת ראש עיר מעולה !!!!
בהצלחה !!!
איפי - אין לי בעיה אם זה ואני בעד
ומאיפו את יודעת שהם לא קיבלו הזהרה ? ולמה בכלל צריך להזהיר בן אדם מבוגר שלא זורקים את הזבל ? בסנגפור על זריקת מסתיק על הריצפה ברחוב נכנסים ל15 יום כלא ו1000 דולר כנס ... http://www.holdthatpic.com/
תהיה חזקה ממי לגבי אור
היי בתור אשת חינוך ואמא , אני מאוד מבינה ללבך!! אני מאוד מעריכה אותך כאמא על הנכונות שלך לבסתכל לאמת בפנים כי אחרי הכל חשובה טובת הילדה ועדיף לטפל ולהכיל את הקושי מאשר להתעלם ולחשוב שהוא ייעלם כלעומת שבא.
כאשת חינוך אני מאוד מעריכה אותך (במיוחד היום שהיה לי מקרה מזעזע עם הורה שלא מסוגל לראות את קשייו של ילדו ומאשים את כל הסביבה במקום לנסות ולעשות הכל לפתרון הבעיה). זה לא פשוט ... הלוואי שכל ההורים היו משתפים פעולה. מאוד מסתכל כמורה לראות שלילד יש קשיים מסויימים ושיש מה לעשות כדי לעזור לו אך ההורים מתעלמיפ...
בהצלחה! אני כאן אם תצטרכי משהו...
כל הכבוד שאת עם יד על הדופק
תודה למי שהגיבה
אני התרשמתי מאוד מאוד לטובה על רמת הגנות בחינוך עירוני . הן באמת יודעות את עבודתם .הם מספיק מנסות ועם היד על הדופק לדעתי . רק חשוב שגם הורה יהיה מוכן לקבל את ההבחנות ולשמוע דעות שלהם . ואז בשת"פ אפשר להבגר על כל בעיה. http://www.holdthatpic.com/
לא פשוט לשמוע שהילד מתקשה, אבל זה שאת מודעת ופועלת בעניין, זה מה שחשוב. שיהיה בהצלחה
יש כ"כ הרבה מיקרים של דוחות הזויים איך את רוצה שהם יתפרנסו????
לגביי אור... אצלנו בגן כולם חתמו באהבה על תכנית מעג"ן היא אמורה לאבחן ילדים עם קשיים ולעזור להם והכל בהתנדבות שווה לנסות
בהצלחה עם אור, הכי חשוב לטפל בגיל מוקדם, מי כמוני יודעת ... במיוחד שכמה גננות כבר אמרו לך את זה
ולגבי דוחות האמת יש אנשים שמגיע להם במיוחד אלה שמלכלכים
תני לאורצ'וק
איזה כיף שהגננת בגן של אור ערנית וקשובה ורואה ומכירה את הילדים. זה לא מובן מאליו. זה מאוד קשה לשמוע שיש לילד שלך קשיים, מאוד קשה אחרי שאת כבר יודעת להחליט אם ומה לעשות. שמחה שיש מי שיעשה תצפיות ויוכל לעזור בהמלצות לעזרה.
בקשר לדוחות
אורטלי
אני חושבת שזה טוב שאת מודעת לבת שלך וככה תוכלי לעזור לה לצמוח ולהתפתח הכי נכון בשבילה. אני חושבת שזו גדולה של הורה להכיר בזה שיש לילד יש קושי כלשהו ולא להכחיש אותו. הרבה הורים מכחישים, לא מרוע כמובן אבל זה פוגע בסוף בילד. מלא בהצלחה!