לידה רגילה לאחר קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות

ישנה-חדשה פה.

האם יש פה נשים שהתנסו בלידה רגילה לאחר ניתוח קיסרי, או נשים שנמצאות עכשיו בלבטים בנושא זה?
    אשמח מאוד אם תשתפו
15 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מאוד רציתי לידה רגילה אחרי קיסרי
    חיכיתי מספיק זמן
    היה נראה שאני בדרך הנכונה
    אבל מה לעשות אל התפתחה לידה טבעית - הגעתי כבר לשבוע 41 - זירוז אי אפשר לעשות - ופשוט עברתי קיסרי נוסף

• תודה על התגובה

אפשר לשאול למה לא חיכית אחרי 41? מסיבות רפואיות או שהלחיצו אותך לסיים עם זה כבר?

וגם שאלה הנצחית- ההחלמה, הייתה כמו הראשונה או קלה יותר?

תודה
  • כי לא מאשרים

• האמת שאני פשוט קוראת ושומעת דעות כל כך שונות
    אני מאוד רוצה לידה וגינלית אבל עוד יותר אני לא רוצה להגיע לקיסרי חרום- עדיף כבר לקבוע מראש וזהו.
    ממה שנאי הבנתי מקריאה בחומר, שלא יכולים לאלץ אותך או "לא לאשר" לך, ולהכריח להתחיל קיסרי או זירוז.
    בפעם הקודמת גמרתי בקיסרי בדיוק בגלל זה, לצוות לא היה סובלנות לחכות וכשראו שזה לא מתקדם מהר כמו שבא להם, אז עשו לי קיסרי עם הסבר שאני לא מתקדמת "טוב".
    ועד היום אני לא יודעת מה זה להתקדם טוב- ומי מחליט על זה
  • צר לי יקירתי בזה אני לא יכולה לעזור

• אמנם לא הייתי בפורום הרבה זמן, אבל הסתכלתי במקרה היום והייתי חייבת לענות לך.

אני ילדתי את הבכור בקיסרי והשנייה שלי נולדה בלידה רגילה(אבל מלקחיים).
    לקיסרי הגעתי אחרי 17 שעות, הלידה לא התקדמה, היה לי לחץ דם גבוה ודם בשתן והם לא רצו לקחת סיכון, בדיעבד התברר שהוא פשוט היה גדול ולא התברג בכלל.

לפני הלידה של הקטנה חקרתי רבות בנושא VBAC(ככה נקראית לידה רגילה אחרי קיסרי) והגעתי למסקנה שאם ממש רוצים אז בתי החולים שהכי תומכים בזה הם מעייני השועה ולניאדו.
    התחלתי את הלידה עם ירידת מים בשבוע 41, נסענו ללינאדו והכל התקדם טפו-טפו מהר ויפה, בסוף היו קצת האטות בדופק, כנראה בגלל שהיא התברגה עם הפנים פונות לתקרה והם החליטו שצריך להוציא אותה מיד. לצערי הרופא שם מתמחה במלקחיים וככה הוציאו אותה תוך 30 שניות.

סה"כ הלידה עברה מעולה, חבל שלא סיפרו לי בזמנו שמלקחיים זה כואב יותר מקיסרי, ההחלמה הייתצה קשה בהרבה אבל שווה כל רגע- הייתי חוזרת על זה שוב היום! אין כמו תינוק שיוצא מהמקום שאמור לצאת, שמניחים אותו עלייך, הצלחתי להניק עוד בחדר לידה.
    לי זה היה שווה את זה!

עכשיו אני לפני לידה שלישית(ממש כל יום)- מקווה שיהיה קל יותר והתינוק יצא בקלות!!!
  • תודה!

זאת בדיוק הבעיה- כל אחת והסיפור שלה, ואין ערבונות ואין "בדרך כלל"
    ולי אין מושג מה לעשות :(
  • היי
  • לידה ראשונה קיסרי
    לידה שניה טבעית לגמרי

• הבכור שלי היה עכוז ולכן היה קיסרי
    את השני ילדתי בלידה רגילה וזה עולם אחר לגמרי
  • הי
    לידה ראשונה קיסרי {מצב עקוז}
    לידה שניה מאוד חששתי וההיתי בלחץ אטומי אך קיבלתי פיצוי
    לידה מהממת תוך חצי שעה
    ממש חוית לידה
    שערי תפילה לא ננעלים לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לא צריך סידור וכו אפילו שעבדתי בבית {כביסה כליםוכו}ביקשתי במילים ה תן לי לידה קלה וטבעית ממש רק לבקש
    ומי שמאמין=מקבל
    בהצלחה
  • היי מתוקה

אצלי לידה ראשונה היתה קיסרי חירום כך שלא היתה לי ברירה
    לידה שניה מאוד התלבטתי. ממש כמוך לא ידעתי מה לעשות כי הרי נותני את הבחירה.
    מצד אחד תיד כשחברות שלי היו מספרות על הלידה שעברו הרגשתי שחסרה לי החוויה של הלידה. מצד שני מאוד פחדתי מהכאב... לא ידעתי אם אני אתמודד עם זה.

הרופא שלי אמר לי לקבוע תור ליקסי, ומקסימום תתפתח לידה רגילה.
    באמת התפתחה לידה רגילה בשבוע 38 וילדתי טבעי ואפילו בלי אפידורל!!!

אם את שואלת אותי, עדיף לידה טבעית!!!
  • אני מאוד רוצה לידה רגילה
    וכרגע מחפשת איך להתכונן אליה בצורה הטובה ביותר- שמעתי שדולה מלווה הרבה פעמים עוזרת מאוד מהבחינה הזאת.

הקיסרי הקודם היה נוראי, וכל החוויה הייתה עגומה- אני רוצה תיקון!
  • היי אני ילדתי לידה רגילה ואחר כך קיסרי בגלל מצב עכוז ההחלמה בקיסרי הרבה הרבה יותר קשה ....
    שתהיה לכן לידה קלה

• היי..

פתחתי בדיוק כזה שרשור לפני חודשיים בערך..

מאד התלבטתי
    אצלי היתה לידת תאומים בקיסרי (שניהם שכבו עכוז)
    היתה לי חוויה די קשה והחלמה לא פשוטה בכלל..

מאד התלבטתי עכשיו- כיוון שהזהירו אותי מסיבוכים שעלולים לקרות,
    ואחרי שיחה עם 2 מומחים שהסבירו לי את ההשלכות לכאן ולכאן-
    החלטתי שאנסה קודם רגילה..

בהצלחה!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה