היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם רציתי לשתף שאחרי שנתיים של התלבטויות נרשמתי היום להסבת האקדמאים להוראה ומתחילה באוקטובר את הלימודים אדיר יכנס למעון בתחילת אוקטובר ואני ממש מתרגשת מכל השינויים וגם לחזור לספסל הלימודים אחרי כמעט שש שנים
] ]
10 תגובות
עמוד 1
שיהיה המון המון בהצלחה!!!!
מזל טוב!! גם אני חוזרת לספסל הלימודים(והפעם כתלמידה , כבר שכחתי מה זה...) אני מתחילה תואר שני בחינוך מתמטי. מה את לומדת ואיפה??
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
הוראת מתמטיקה במכללת אחווה
] ]
עשיתי את התואר הראשון בהוראת מתמטיקה בסמינר הקיבוצים (רמה רמה!!) ועכשיו התואר ה-2. אם תזדקקי לעזרה/ייעוץ, אני מוכנה לסייע!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
בהצלחה
בהצלחה ענקית!
בהצלחה
תודה לכולן ויל תודה מאמי רציתי ללמוד בסמינר הקיבוצים אבל זה קצת רחוק לי אני מקריית גת ]
בהצלחה רבה רבה מותק!!! איזה כיף להתחיל ללמוד משו חדש!! שיהיה המון סיפוק וכיף!!
גיסתי מלמדת הוראת מתמטיקה בבית ברל... (או בתכנית לתואר שני בחינוך מתמטי... אני כבר לא זוכרת..)