היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש מתלבטת.. בעקרון אני בשבוע 9+4 ובינתיים רק האמהות משני הצדדים יודעות, לשאר רצינו לחכות עד אחרי השקיפות עורפית שהיא עוד שבועיים. למשפחה ועבודה בטוח נחכה עד אז אבל הבעיה שלי כרגע היא שיש לחברה הכי טובה שלי מסיבת רווקות בשבוע הבא ובטוח יתחילו לחטט למה אני לא שותה וכאלה ואני מתלבטת אם כבר לומר וזהו -שזה גם בעייתי כי אני לא רוצה לעשות לה את זה- או איכשהו להתחמק מזה ( למרות שבטוח לא יאמינו לי... ) מה אתן אומרות?
13 תגובות
עמוד 1
את לא חייבת להגיד לאף אחד אם את לא רוצה אני שיקרתי למשל בעבודה עד שבוע 12- אמרתי שקיבלתי מחזור כי פחדתי מהעין רעה שלהן.... (יותר משלי)
כשראו דופק סיפרנו למשפחה הקרובה בשבוע 12- לחברים קרובים בשבוע 16- לכולם
מאמי גם לי היה את אותו סיפור! לעבודה סיפרתי בשבוע 7 כי זה חשוב שידעו שיהיה איתך יותר עדינים במשימות ושיתנו לך יותר חופש לאחר ולהשאר בבית.. להורים סיפרנו אחרי שראינו דופק ולחברים סיפרנו רק אחרי סקירת מערכות מוקדמת בשבוע 16 שראינו שהכל בסדר!גם לי היתה מסיבה רווקות עוד בשבוע 7 לגיסתי וכולם שאלו למה אני לא שותה ומעשנת אז המצאתי תירוצים! שיחכו בסבלנות זה עדיף מאשר שסתם יפתחו עין! בהצלחה והמשך הריון קל ותקין!
אני גם באותם הלבטים רק שאצלי כבר מתחילים לראות- כנראה כי זה ילד שני אז קשה יותר ויותר להסתיר בעבודה- התכנון היה אחרי הסקירה- כלומר עוד חודש
אם את לא רוצה לספר במסיבה ובכלל אם שואלים אותך פשוט תגידי שהתקררת ולקחת כדור... מי שלא ימאמין בעיה שלו
החברות הטובות שלי ידעו יחד עם המשפחה הקרובה- לאחר הדופק.
אחרי השקיפות כבר לא הסתרנו, גם לא רצנו לספר לכל אחד.
הכל עניין של הרגשה...
שיהיה בשעה טובה המשך קל תקין ועגול (לא עגול מדי כי אח"כ קשה להוריד
את באמת יכולה להגיד שאת לוקחת אנטיביוטיקה.. בהצלחה..והמשך הריון קל ותקין..!! [/center] ]
תודה רבה על התשובות! אתן ממש מקסימות! אני באמת אחשוב על מה אני אעשה, נראה לי אני אמשיך עם התירוצים ( כבר נתתי פעם אחת איתן) כי אני גם לא רוצה לגנוב את ההצגה וגם בכל זאת רוצה לחכות עד השקיפות...
אני לא דוגמא... מרוב התרגשות סיפרתי לכולם כבר בשבוע 7 בערך....
חודש שלישי לכולם ובלי נדר
אני סיפרתי להורים שלי בערך 3 דקות אחרי שסיימתי לעשות בדיקת שתן, זה היה בשש בבוקר רצתי לספר לבעלי ומיד אח"כ התקשרתי והערתי את ההורים שלי. להורים שלו ולאחיות שלי סיפרנו למחרת אחרי התוצאות של הבדיקת דם. לאחים שלו בשבוע 9 והם היו בהלם שזה ממש מוקדם לספר בעצמם ולחברות בערך בשבוע 10-11 בקיצר, נראה לי שאני לא דוגמא כי אני אחת שקשה לה לשמור בעבודה סיפרתי לבוס שלי בשבוע 14 כי חשבתי שאין טעם להסתיר והוא עצמו העריך את זה ואמר לי תודה שאת מספרת כי הוא הבין שזה לא ברור מאליו ואני לא חייבת
סתיו
בהריון הנוכחי, המשפחות ידעו אחרי שקיפות...שעשיתי ממש מאוחר
אנחנו סיפרנו להורים אחרי שלושה חודשים...קמת לקח לנו זמן לעקל בעצמנו וגם הייתה איזשהי בדיקה גנטית שלא יצאה טוב, אז בעלי היה צריך לעבור גם...אז חיכינו שזה יהיה תקין ואחכ סיפרנו. אני מניחה שאם הכל היה בסדר בהתחלה אולי להורים הייתי מספרת קודם
להורים סיפרתי כשהתעורר החשד להריון, לחברות הכי טובות אחרי הדופק, לחברות פחות טובות אחרי השקיפות בעבודה בשבוע 18. לבעלי עוד לא סיפרתי, הוא עוד לא קולט שהוא אבא ל 2. חחחחחח