בנות.... דילמה... חייבת עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    ממש עכשיו קיבלתי שיחת טלפון מהרופא שלי שהציב בפני שתי אופציות להמשך טיפול ואשמח מאוד לדעתכן....
    עברתי היום אולטרסאונד שבישר לי כי השחלה עדיין מאוד גדולה ומלאה ציסטות ולכן החודש לא נמשיך בטיפול עם ההורמונים ונחכה לחודש הבא.
    שתי אופציות:
    1- לקחת החודש גלולות
    יתרון: יבטיחו את קבלת המחזור בחודש הבא (היות ואני פוליציסטית ולא מקבלת מחזור טבעי) ויסיעו להקטנת השחלה, להפחתה של הכאבים ואולי אפילו ירגיעו את התפרחת שיש לי על הפנים
17 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני הייתי לוקחת גלולות החודש מה שמבטיח לך לקבל ווסת בזמן מסויים , נכון את מוותרת על חודש אבל ככה תנוחי ותתני לגוף שלך לחזור לעצמו ומה הסיכוי להיקלט טבעי החודש עם מלא ציסטות והשחלות לא תקינות כל כך .. זוהי דעתי .... ובלי גלולות לא ברור מתי תקבלי וזה יכול להיות מעל לחודש ואז תצטרכי להמתין עד לווסת כדי להתחיל טיפול (מה שזכור לי שהיית מקבלת פעם ב...)
    מה שתחליטי אני מאחלת לך טוב ובהצלחה !!!!
  • מאמי,
    אני חושבת שאת צריכה לקחת גלולות.
    נכון שזה אומר שהחודש לא תוכלי לנסות טבעי אבל אני חושבת שקודם כל לפני הכל את צריכה להתחזק כדי שהגוף שלך יעמוד בזה גם אם זה על חשבון בזבוז חודש אחד...
    וככה תדעי בדיוק מתי המחזור יגיע ותוכלי להתחיל שוב טיפול
  • תודהההה בנות...

כל שתי דקות אני משנה את דעתי...
    הרופא לא אמר חד משמעית, אבל הראה סימני העדפה לגלולות...

לקחת גלולות נתפס כאילו לאני לוקחת צעד אחורה אחרי כל מה שעברתי... אני חייבת לצאת מהגישה הזו... נראה לי שמחר אקפוץ למרפאה כשהרופא מקבל ואבקש ממנו המלצה חד משמעית לגבי העדפה שלו ומה יהיה לי יותר טוב החודש...

נטאלייייי, אני מכירה את הפרוברה, לקחתי אותם כמה חודשים... אני מקבלת מחזור אחרי שבוע מרגע שאני מסיימת את ה-5 כדורים...
  • אני לקחתי אותם כמה שנים טובות... הן חלשות מאוד , באותו חודש שהפסקתי לקחת אותם נקלטתי להריון ....

• אני‏ ‏ לא‏ ‏ הייתי‏ ‏ לוקחת‏ ‏ גלולות‏ ‏ אלא‏ ‏ מנסה‏ ‏ טבעי.
    אני‏ ‏ נקלטתי‏‏ ‏ להריון‏ ‏ דווקא‏ ‏ בחודש‏ ‏ שלא‏ ‏ עשינו‏ ‏ הזרעה‏ ‏ והייתי‏ ‏ רק‏ ‏ על‏ ‏ איקקלומין..
    מי‏ ‏ יודע‏ ‏ אם‏ ‏ לקיחת‏ ‏ הגלולות‏ ‏ לא‏ ‏ תשבש‏ ‏ לך‏ ‏ משהו..‏ ‏
    תנוח‏ ‏ החודש‏ ‏ ותעשי‏ ‏ סקס‏ ‏ מתוך‏ ‏הנאה‏!‏
    ובמקרה‏ ‏ הכי‏ ‏ גרוע ולא‏ ‏ תיקלטי וגם‏ ‏ לא‏ ‏ תקבלי‏ ‏ תקחי‏ ‏ כדורים.
    בהצלחה‏ ‏ במה‏ ‏ שתבחרי‏ ‏
  • וואייי וואי, איך שהפסקת גלולות נכנסת להריון? מדהים!
    שמעתי שהרמונט הן יחסית קלילות... הלוואי עליי שאקח ומיד כשאפסיק החסידה תבקר חח ח

לילי, בגדול אני מסכימה איתך אם הייתי גם לוקחת אקקלומין... ככה הסיכוי שלי הוא אפסי בגלל שיש לי הרבה ציסטות בשחלה ורוב הסיכויים שאני בכלל לא מבייצת ואם כן, יהיה לי מאוד קשה לאתר את הביוץ...

אוףףףףף אין תשובה חד משמעית... אני אתייעץ שוב עם הרופא...

• מצטערת‏ ‏ אם‏ ‏ בלבלתי‏ ‏ אותך‏ ‏ יותר..‏ ‏
  • הי קרנונה,
    אני חושבת שאני לא הייתי לוקחת גלולות, ובאמת אם המחזור לא יגיע אז הייתי לוקחת כדורים. נראה לי גם שמנוחה מכל ההורמונים יכולה לעשות לגוף שלך טוב.
    הציסטות נוטות להיעלם מעצמן לפי מה שהבנתי.
    אם בכל זאת את מחליטה לקחת גלולות אז הייתה תקופה שלקחתי הרמונט, לא זוכרת משהו מיוחד מהגלולה הזאת. נתנו לי אותה כשביקשתי גלולה עדינה.
    בכל אופן תנסי להבין יותר מהרופא מה לדעתו עליך לעשות.
    ותזכרי שלא משנה מה, בסוף זה ילך, חודש אחד יותר או פחות...

• אם תקחי גלולות ותקבלי מחזור זה לא אומר שבהכרח בייצת... זה מה שהסבירו לי... יותר מרופא אחד...
    אני מבינה את הדילמה שלך לא יודעת בעצמי מה הייתי עושה....
    אין מצב למעקב זקיקים?? גם אם תצטרכי לעשות כמה פעמים...
    בהצלחה במה שתבחרי...
  • הבעיה שלי היא שאם אני לא אקח הורמונים רוב הסיכויים שלא אבייץ גם ככה החודש...
    אוףףףףף, אני צריכה לישון על זה....

ענבים, ברור... הרעיון הוא שאחרי שאקבל מחזור בסוף התקופה שאקח גלולות, אחזור לקחת הורמונים והם יגרמו לביוץ...

הרופא יותר נוטה לגלולות כי ככה אפשר לדעת בדיוק מתי יגיע המחזור ולפיו לתכנן את הביוץ...
    אז נראה לי שזה מה שאעשה... מה גם שאני לא לוקחת חםיסה שלמה של 21 גלולות, לפי מה שהבנתי אני לוקחת 10-14 ימים ומחכה למחזור...

תודה רבה בנות על התגובות!!!
    לילה טוב!!
  • כשלי הייתה את ההתלבטות הזאת, לקחתי גלולות ונחשי מה קרה בחודש שהפסקתי גלולות... התחלתי טיפול ונכנסתי להריון!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • ממליצה לך לקחת את הגלולות עם כל הבאסה שכרוחה בזה.
    גם לי בעבר היתה בעיה.....בדיוק כשניסיתי להכנס להריון ודוקא אז הרופא המליץ לי על גלולות לחודשיים...התבאסתי רצח ולא הבנתי איך בדיוק עכשיו כשאני רוצה ועובדת על הריון הוא "הורס" לי הכל????
    אבל האמת שבראיה לאחור זה היה דבר חכם ביותר כי ככה באמת אותה בעיה נפתרה
  • תודדדדה רבה!!!! ממש עזרתן לי לקבל החלטה!

בנוסף שוב קמתי הבוקר עם כאבים נוראיים בשחלה...
    אני אקח גלולות החודש ואתפלל לטוב....

יום מקסים לכולן
  • הי,
    אני הייתי לוקחת גלולות כדי לקבל את הווסת ולסנכרן מחדש את המערכת. ציסטות מפריעות לקליטת הריון.

עדיף להתחיל טיפול כאשר כל המערכת נקייה.
    בהצלחה
  • תודה אביבית....

אתמול לקחתי גלולה ראשונה ושעה לאחר מכן התחיל לי כאב ראש נוראי... אני מאוד מקווה שזה לא בגללה... בכל מקרה היום אקח עוד אחת בתקווה שהכל יהיה בסדר...

אני צריכה לקחת רק 14 גלולות ולא את כל החפיסה
  • בוקר טוב
  • איזה כיף תהנו !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה