הגינה שלנו, הנוער שלנו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חודשיים בערך ישבתי בגינה עם בנותיי וכעשרים מטר מאיתנו- שני נערים התנפלו על נער אחר עם מוטות אלומיניום ו'קרעו' אותו מכות
16 תגובות
עמוד 1
  • נוגע
  • Tיזה סתומות!!!
    אני לא הייתי מגיבה מהפחד... במדינה הזאת אי אפשר לדעת...

• לא צריך להכליל, זה בעיקר היה המצב בחופש הגדול המעפן הזה - לכולם נדפק אז השכל

וסליחה, כן, אבל אם מישהי תגיד ככה על הבת שלי לידי - היא לא תשיאר שם הרבה זמן

אמא שלה סטופיד
  • מפגרות זה מה שיש לי להגיד

וומה הייתי עושה תאמת זה תלוי במצב רוח שלי
    אם אני רגועה לא הייתי מגיבה להן
    ואם אני ביום עצבני אז בודאי שהייתי מטיפה להן

ולך שולחת
  • אני לא חושבת שעובר מהשהו מיוחד על נוער שלנו -גם לפני 20 שנה ו 40 שנה היו בריונים ו חוצפנים..וזה לא רק בישראל זה בכל העולם..אז זה לא חדש...
    אבל אני כן היתי סותמת פה למפגרת הזאת ...לא עושה עניין גדול אבל זה לא היה עובר לי בשקט..והיתי מסבירה לבת שלי שלא כל אנשים נחמדים - וצריך לא לשים לב אליהם...

בכלל פעם היה לי מה זה פיו ז קצר - ישר היתי עונה -אפילו פעם שברתי למישהו קרש עץ על הראש(כזה של ספסל)
  • היום לדעתי כן יותר מסוכן, מאשר לפני 20-40 שנה...

• מאמי

• גועל נפש
  • איזה בזיון של בני נוער... על זה גודל הדור עכשיו בלי ערכים בלי כלום
    איפה ההורים איפה למה יש ילדים כאלה
    ואחרי זה מאשימים את מערכת החינוך
    שהורים יעשו קודם בדק בית

• אין מה לומר עצוב מאוד. וגם אני נתקלתי במצבים דומים.
  • אהבלות

• אני עוד בהלם מהמסכן שחטף מוטות אלומיניום

• תמר, כמו שאומרים החינוך מתחיל מהבית.
  • איזה דפוקות בחיי

טוב לי יש פיוז מאוד קצר ואני לא שותקת,
    זה ענין של אופי הן לא היו חוזרות לגן הזה בקרוב
    אם הייתי שם ממש מעצבן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה