אמא עם בת, אבא עם בן - סקר מקלחת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתם מתקלחים עם ילדיכם?
    האם נראה לכן מוזר שאני מתקלחת עם להב - אבל בעלי למשל לא יעז
    והפוך אני לא אתקלח עם בן - ובעלי כן יתקלח?

איך זה אצלכם?

40 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש לא מוזר- זה טבעי לגמרי !!!!
    סיון מאיפה הבאת את השאלה הרטורית הזאת???????.....
    אני מתקלחת עם אוריה, אנחנו ממש נהנות יחד
    ואין שום בעיה שגם הגבר יתקלח אבל כמובן עם תחתון בגד ים!!!!!
    זה טוב גם לילדה לדעת על הגוף להתעניין ולהחכים!!!

• אולי זה מוזר אצלנו אחי הקטן התקלח עם אימא שלי ואיתי עד גיל 5-6 ניראה לי הכי טבעי בעולם...

/link/link_through/1yg9h-101]
  • נטלי,
    זאת ממש לא שאלה רטורית.
    אני ממש לא אוהבת את הרעיון, וגם בעלי לא.
    בעלי מעולם לא התקלח עם עומר ואין לנו שום כוונה להתקלח עם דור בעתיד.
    יותר מזה, אנחנו לא מתפשטים/מחליפים בגדים ליד עומר (דור קטן אז לא מפריע לי, אבל כשייגדך קצת, נפסיק גם לידו).
    כל אחד יעשה כראות עיניו, כמובן..
    כך אנחנו נוהגים.
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• מאמי עומר כבר גדול
    ולדעתי זה שאלה רטורית כי זה הדבר הכי טבעי שישששששששששששששששששש
    אל תצאי לי פה פולניה בקשה
    יאאלה תזרמי קצת

• אני כן מתקלחת עם ארי וגם מתלבשת לידו כמובן. גם דני מתקלח ומתלבש לידו.

• אנחנו נוהגים בדיוק כמו אלינור
  • נטשקה

• סתם הסתקרנתי איך זה אצלכן בגלל שדיברתי על זה עם חברה.
    אבל בנות זה כל כך טבעי - לא עדיף שהילד יכיר את הגוף עליכם ולא יחשוב שזה משהו שיש להתבייש בו?

• נראה לי טבעי לגמרי לפחות עד גיל מסויים...

זה עניין של חינוך מהבית, ופתיחות לדעתי זה דבר סופר חשוב

• עירום בבית – המדריך המלא:
    גיל ?2-0?
    הילד לא מבחין בעירום של הוריו. חשוב מאוד לחבק אותו, לנשק אותו ולגעת בו. בגיל הזה מותר להשתעשע איתו בעירום באמבטיה.

גיל 5-3?
    הילד עדיין לא מתבייש להסתובב בעירום, אך מתחיל לשאול שאלות על ההבדלים בין זכר לנקבה. המקלחות המשותפות עדיין אפשריות.

גיל ?10-6?
    כדאי לפקח על המקלחת של ילד בן ?,8-7? אבל לא להשתתף בה באופן פעיל. אם אתם עדיין מסתובבים עירומים בבית, הילד עשוי לבקש מכם להתכסות. בגיל 10 הילד, במיוחד אם הוא בן, כבר ינעל בעצמו את דלת חדר האמבטיה.

גיל 14-11?
    הבת שלכם חווה את גיל ההתבגרות. היא מתביישת להסתובב עירומה בבית, בעיקר ליד אבא, ומעדיפה גם אתכם לבושים. בנים מתנגדים לנשיקות ולחיבוקים גם עם אמא וגם עם אבא. חלק מהמתבגרים יסתובבו בבית חשופים למחצה, בעיקר אם גדלו בבית ליברלי, אחרים – והם רבים יותר – יעדיפו לשמור על צנעת גופם.

• נטלי אחלה!!! אהבתי

• חחחחחחח סיוןןןןןןןןןןןןןן זה לא מתאים לךךךךךךךךךךךך

• כפרה אוטוטו 6 שבועות נתחיל לחזור לעצמי לאט לאט
    יהיה בסדר

• אין לי מושג מה יהיה אצלי כי עדיין אין לי ילדים אבל כרגע זה נראה לי מוזר.
    אמא שלי תמיד היתה מתפשטת מולי בלי בושה אבל לא זכורות לי מקלחות משותפות מהילדות. אולי כשהבת שלי תיוולד זה יראה לי טבעי ואני כן אתקלח איתה.

מה שכן, אני לא חושבת שבעלי יתקלח עם הבת שלי, אולי בגילאים ממש צעירים אבל לא בגיל 3 ומעלה...

• אני עם אלינור

• התחלנו מהקיץ-האחרון להתקלח כולנו ביחד מיד אחרי-הים, עם כל החולללל...
    לפני-כן לא-עשינו זאת,כי אין לנו אמבטיה...

יש לנו מקלחת ולא-אמבטיה ולנעמה יש כעת גיגית-גדולה.

יצא ופשוט הוצאנו את הבגדי-ים..

נעמה הצביעה על

• חחחחחחחחחחח מרווה
    ביג לייק

• נו ברור מרווה
    למה אמרתי משהו אחר ?

• אנחנו לא בעניין של מקלחות משותפות ...
  • ברוררררררררר,כי הרי אני בעניין של שם רוחניקי כזה,טבעי,אקולוגי

• אצלנו זה תהליך קבוע אדם מגיע מהעבודה בסביבות 6 בערב וישר נכנס למקלחת ונויה רצה אליו ומתקלת איתו.. היא ממש מחכה לו שיגיע כדי להתקלח איתו..
    במקלחת היא יותר מתעסקת עם המים, המגב והדלי מאשר אבא שלה.. אין לי בעיה עם זה וההיפך- אני בעד.. להכיר ולהבין אבל הגבול עובר בשלב שהיא מתחילה לשאול שאלות שלדעתי זה יהיה עוד שנה בערך אולי אפילו פחות.. שם זה אומר שהיא סקרנית ומבינה דברים ולדעתי שם זה צריך להיפסק כולל ערום בבית של האבא (לא שכרגע הוא מסתובב ערום)
    ]
  • אם הייתה לי בת הייתי ללא ספק מתקלחת איתה אפילו התקלחתי כמה פעמיים עם הבת של בעלי

• אני מתה על מקלחות משותפות עם בריאל, זה הכי כיף בעולם!
    אנחנו מסבנות ומצחצחות שיניים אחת לשניה
  • אלינורי

• עוד לא יצא לנו לבדוק את העניין
    אבל בנתיים כל עוד נהוראי לא מבין אין לי בעיה.
    בעתיד? אני עם אלינור

• טוב, אז לי יש בנים.
    כרגע הם עוד פיציים ואני מחליפה בגדים בחופשיות לידם. הם ממש אוהבים את התהליך, בוהים בי, אבל אני מאמינה שמה שמסקרן אותם זה התנועות שלי.
    קשה לי להאמין שאני אתקלח איתם מתישהו וזה כי אני פשוט מאוד אוהבת את הזמן הזה של המקלחת, להיות עם עצמי.
    בעלי הרבה יותר פתוח ממני אז נראה לי שלא תהיה לו שום בעיה להתקלח איתם בעתיד.
  • שמעו אני הפוכה מכולן פה כי גדלתי בבית נורא פתוח אימא שלי תמיד מסתובבת בתחתונים ואפילו ערומה יש לי שניי אחים בנים שמסתובבים חופשי בבוקסר בבית... אימא שלי עד היום מקלחת אותי (בהריון בסוף שהיה לי קשה לסבן את כל הגוף,בבית חולים בצירים אחרי הלידה) היא גם הייתה איתי בחדר לידה וראתה הכל

/link/link_through/1yg9h-101]
  • נועה מתקלחת איתי כל יום הכי כיףףף
    עם בעלי לא היום בבית מלון הוא התקלח איתה אבל
    בתחתונים הילדה חרמנית חחחחח סתם ברור
    שהיא מתעניינת וזה טבעי! בגלל זה כבר שבוע
    היא אומרת אבא בן אמא בת ואני גם בן חחחחחח
    (רוצה בולבול כמו לבנים)

• חחחחחחחחחחח נועה זאת אשכרה להב.

האמת בעלי לא מסכים להתקלח איתה וגם לא כל כך אוהב את הרעיון להתלבש לידה - וזה בסדר מקובל עלי
    אבל זה לא כל כך מזיז ללהב שפשוט מתפרצת לו למקלחת ומתחילה לדון איתו על האנטומיה של הגוף

• וואי וואי.... וזה לא שבאתי מבית סוטה

• לי זה נראה מוזר ואני לא אוהבת את הרעיון בכלל.
    כשאנחנו חוזרים מהים אז עדן רוצה להתקלח תמיד עם בעלי אז הוא נשאר עם בגד הים ומקלח אותה.
    אחרי שהיא מסיימת את המקלחת אני מוציאה אותה והוא ממשיך להתקלח כמו שצריך אבל לא איתה ביחד.
    מעולם לא התקלחתי איתה ואין לי שום כוונה שזה יקרה גם.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בהמשך למה שכתבת, שירני -
    חולצה+תחתונים - אני חושבת שגם אני הייתי מסתובבת ככה בבית - אבל אין כאן שום עירום.

סיוני, כתבת שאת שמחה שהיא שואלת שאלות.. גם אני שמחה מאוד כשעומר מתעניין ושואל, אבל אני לא חושבת שחייבים להדגים על עצמך.

כשהייתי בהריון, עומר שאל והתעניין איך בדיוק התינוק הצליח להיכנס לשם, ולא פחות הטרידה אותו המחשבה של איך הוא הולך לצאת משם....
    אז, כמובן, לא כל דבר צריך להדגים

• בבית של ההורים שלי-
    לאמא שלי- לא היתה בעיה שהילדים יכנסו למקלחת (רק בנות כמובן
  • אני כן מתקלחת עם הבן שלי...( סביר להניח שעוד מעט זה ייפסק, נראה לי שיתחילו השאלות)
    וגם בעלי מתקלח איתו.

לגביי בנות אני יודעת על זוגות חברים שלנו האבות לא מסוגלים להתקלח עם הבנות שלהם,
    אני חושבת שתלוי עד איזה גיל
  • אה.. ועוד משהוא

• אחרי השרשור הזה העליתי את הסוגיה בפני בעלי כי מאד עניינה אותי דעתו בנושא.....

הוא ענה לי: מה שימליצו פסיכולוגים- נעשה!!!!

אם פסיכולוגים יגידו שזה תורם אז נתקלח עם הילדים ואם יגידו שזה מזיק לא נתקלח איתם/לידם....

מצחיק אותי הבעל החרד הזה שלי.....
  • בבית אבא מסתובב בחופשיות עם תחתונים, ואמא לרוב עם חלוק.
    אני בבית של ההורים מסתובבת עם חולצה ותחתונים

בבית שלנו, עד שאורי נולד היתי מסתובבת בלי כלום!!!
    עכשיו עם חוצלה ותחתונים.
    התקלחנו ביחד עד שהוא היה בן שנתיים וקצת. עכשיו אם אנחנו מתקלחים ביחד אני שמה תחתונים, ציצי הוא רואה בשפע כי אני מניקה.
    בעלי מתקלח איתו בחופשיות, אבל לא נראה לי שזה יקרה עם אמילי, אם בעלי יתקלח עם אמילי הוא בטח יהיה עם תחתונים.

נכון לעכשיו אני מקלחת את הילדודים יחד באותה אמבטיה אז אורי כבר מבין את ההבדלים בין בנים לבנות (לבנים יש בולבול ולבנות טוסיקים).
  • אני מתקלחת עם רז מדי פעם ואנחנו די נהנות יחד ...שרות ומשחקות.
    עם עידו יצא לי להתקלח אולי פעם-פעמיים וזה בעיקר כי בעלי בגישה שבן לא מתקלח עם אמא ובת לא מתקלחת עם אבא, הוא גם לא מסתובב ערום ליד רז.

במסגרת המקלחות המשותפות עם רז היא מסתקרנת ושואלת-
    "אמא, כשאני אהיה גדולה גם לי יהיה ציצי גדול כמו של אמא?"
    "ואמא, כשאני אהיה גדולה גם לי תהיה בטן גדולה כמו של אמא?"
  • שנינו מתלבשים גם ליד נופרי, כי כרגע היא קטנטנה ולא נראה לנו שזה מפריע לה. בגיל שנתיים נתחיל לצנזר ולהצטנזר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה