קנאה מגיל כל כך צעיר?!?!?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מיום שבת ועד היום הייתי אצל אמא שלי עם האחיינית החדשה והמהממת שלי.... אחי ואשתו שוהים אצל ההורים שלי השבוע וביליתי איתן משבת ועד היום....

שמתי לב שבכל פעם שהחזקתי את הקטנטונת (וזה היה המון) הקטנה שלי מבפנים השתוללה בטירווווווף!!!! זה קרה גם כשהחזקתי את הקטנה של מיכלי אבל לא ייחסתי לזה חשיבות ועכשיו היו לי שלושה ימים אינטנסיביים שהייתי צמודה לבובה החדשה והבטן שלי לא הפסיקה לקפוץ ורק בזמנים שהחזקתי את הנסיכה של אחי.

יכול להיות שהקבוקיצה הקטנה שלי מקנאה?!?!?!?! הזויייייי!!!!!

4 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אם זו קנאה אבל אולי כשההורמונים שלך חוגגים היא מצטרפת לחגיגה...
  • יכול להיות שההורמונים שלך באמת משתוללים בפנים (כי את כבר ממש קרובה לזה ומחכה לזה)
    והיא מרגישה את זה...

עוד קצת מאמי שלי
    ויהיו לנו 3 מהממות ביחד במשפחה !

• מיכלי, כבר שריינתי את האמבטיה של ההורים שלך לתמונת שלשייה
  • יאא בובה, אני לא יודעת ...

אולי הבנות צודקות והיא מרגישה את התרוממות הרוח שלך כשאת מחזיקה אותן ומצטרפת לחגיגה, הם הרי מרגישים כשאת שמחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה