היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהו מאוד משמעותי בתקופת ההתבגרות שלי, מישהו שאפשר לומר שהציל את החיים שלי בזמנו, ניתק איתי קשר אחרי מקרה שקרה. ז"א שכבר עשר שנים אין קשר בכלל, זה פצע שתמיד מדמם כי אני חושבת שבגלל שהכירו אותי יכלו לפחות לשמוע אותי. פתאום עכשיו דרך הפייסבוק אני מגלה שהם עושים את אותו דבר, ז"א שאז זה היה להם מספיק נורא כדי שינתקו איתי קשר לצמיתות ועכשיו?
אני לא יודעת מה לחשוב, אני לא יודעת איך להתמודד עם זה....
הם השפיעו לי על החיים בצורה כזו טוטלית כך שהניתוק גרם לי לחזור הכול אחורה ועוד יותר לא לסמוך על אנשים, כי אם הם שסמכתי עליהם ונחשפתי בפניהם העדיפו לנתק כל קשר, אז למה שמישהו אחר ירצה להיות איתי בקשר? אני לא נותת לעצמי להתקרב לאף אחד מהפחד שכשהם יכירו אותי הם ינטשו, בדיוק כמותם.
אני חיה עכשיו הכול מחדש, לא יכולה להתמודד................
17 תגובות
עמוד 1
את האמת לא כל כך הבנתי את מה שניסית להסביר... אבל קבלי המון
גם אני לא הבנתי כ"כ אבל קבלי
גם אני לא הכי הבנתי...
לא מכירה את פרטים אבל אני תמיד זוכרת שאנשים לא מושלמים, גם אם עזרו לנו לצאת מאיזה מצב. אני תמיד רואה בזה שאלוהים עוזר לי ולפעמים הוא משתמש באנשים. זה לא אומר שצריך לתלות את כל ההשקפות/החלטות/בטחון עליהם! כי בסך הכל אנשים משתנים/שוכחים ולפעמים גם לא מבינים כ"כ לעומק את ההשלכות שיש למעשים שלהם בחיים של אחרים. מה שרשמתי זה מאוד כללי כי אני לא מכירה אף פרט לגבי מה שרשמת. לדעתי, הכי קל לבנות חומות מסביבנו אבל בעצם זה הדבר הכי קשה שאנחנו יכולים לעשות לעצמינו! כי אז אנחנו עלולים להרגיש מאוד בודדים. אם חושבים על זה באמת, אי אפשר לסמוך על אף אחד, אבל הכי חשוב זה לסמוך על עצמינו, שבמקרה ויהיה מישהו שהוא לא רגיש מספיק ויפגע בנו אנחנו נדע לעמוד ולהתמודד מול זה בידיעה שאין אף אחד מושלם וכנראה שגם אנחנו בעצמינו פגענו/פוגעים ונפגע באחרים. מקווה שתתגברי על הכל
נשמע שעברת משהו לא קל בתקופת ההתבגרות, ועכשיו האנשים האלה החוזרים לחיים שלך בעקיפין אם הבנתי ממה שכתבת? קבלי הרבה
אני לא מבינה למה את כל כך לוקחת ללב - לא רוצים קשר - שילכו לעזאזל
המון
עברו כבר 10 שנים אם אין בהם חמלה וסליחה שילכו לקיבינימט.
בשבוע שעבר שמעתי מחברה משהו שמישהו חושב עלי והייתי פשוט ככה אני יודעת שאני לא מה שהם אמרו אז חבל שאין פה את האצבע השלישית כי זה מה שבא לי לעשות להם.
הפייסבוק הזה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לא ממש הבנתי מאמי
תודה בנות. אתן ממש עוזרות, אני מרגישה פחות לבד למרות שלא הבנתן על מה מדובר. אתן מקסימות. אני בהתלבטות אם לחשוף יותר או לא, מצד אחד זה ממש אוכל אותי, ברור שכשהבנות צריכות אותי אז אני מתאפסת, אבל כל רגע פנוי אני שוקעת במחשבות איומות.... מצד שני...........