למי שמבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,היום היתה לי סוג של סקירה נוספת (שלישית)
    לפי גיל הריון אני שבוע 28+3
    לפי כל הסקירות ההריון גדול בשבוע גם היום התינוק מתאים לשבוע 29 וקצת..
    האם זה הפרש משמעותי?
    הערכת משקל 1.300 ק"ג לא גדול מדיי?
    והוא כבר במצב עם הראש מטה לא מוקדם מדיי?

תודה,
    [/url
6 תגובות
עמוד 1
  • הבדל של שבוע לכאן או לכאן הואלא משמעותי.
    אצלי לצורך העניין הבובה גדולה בשבועיים וקצת מבחינת משקל, שזה כבר נחשב עובר גדול, אבל לא עושים מזה עניין.
    הערכת משקל נראית לי סבבה לגמרי.
    אצלי הראש היה למטה בשבוע 30. לא נראה לי שזה מוקדם. למרות שהוא עוד יכול להתהפך, אבל לא סביר שזה יקרה.
  • אני כג'ני עם ג'ני (ג'ןג'ן
  • אל דאגה מאמי יש טעויות בחישוב זה לא מדע מדוייק אלה עם בדקת את הביוץ שלך במדוייק כשנכנסת להריון...(בדרך כלל כחלק מהפריות ובעיות פוריות)..
    בקשר למשקל+מצב ראש..כמו בני אדם גם לעוברים יש משקלים שונים זה תלוי המון במה שאכלת בהריון ובגנים.... וגם הערכת משקל זה רק הערכה לבת שלי הייתה הערכת משקל 3.500 והיא נולדה 3.030... וגם היא במצב ראש משבוע ממש מוקדם..אם אין צירים/דימום הכל בסדר

/link/link_through/1yg9h-101]
  • לחברה טובה שלי יש הבדל של שבועיים (הוא גדול בשבועיים) והם במעקב על זה.. אבל הרופא אמר שבעיקרון עד שבוע הבדל זה תקין ומעל צריך רק לעקוב אבל לרוב זה בסדר וזה מסתדר.. וזה סתם פאניקה של הרפואה..
    עוד משהו- אצלה זה התחיל נורמלי ואז זה גדל.. אצלך זה כל הזמן היה בהפרש וזה נורמלי כי הם תמיד מחשבים מהיום הראשון למחזור והחישוב הוא בערך ולכן שבוע הבדל זה נורמלי- הם לוקחים את הטווח הזה של הטעות..
    אגב, עד עכשיו היה הבדל אז למה לא שאלת את הרופא? לדעתי אם את בלחץ את היית צריכה ואת צריכה לשאול את הרופא.. גם אם זה רק להירגע שהוא אומר שזה נורמלי והכול תקין..
    ]
  • אצלי הנסיך כבר התהפך בשבוע 28
    עשיתי הערכת משקל 1 שבןע שעבר והיה לי 1.730
    ןיום שני הקרוב יש לי שוב הערכת משקל
    אז זה נשמע לי בסדר גמור
  • מאמי תהיי רגועה
    הכל בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה