היי בנות. שלום לכולם. אני חדשה בפורום ויש לי שאלה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה.
    התחלתי לקרוא פה לפני לא הרבה זמן, ובאמת שהתמיכה שלכן אחת בשנייה היא שגרמה לי להרשם. אני ובעלי נשואים כבר 11 חודשים, וגם ״מנסים״ להכנס להריון בערך מיד אחרי החתונה. לא בדקתי ביוץ יותר מדי, איכשהו הייתה בי אמונה שאני אקלט מהר ובלי מאמץ, כמובן שזה לא קרה... ?
    ועכשיו לשאלה. המחזור שלי מאוד סדיר וקבוע. 28 ימים בול! בלי איחורים בכל השנה האחרונה. החודש קרה משהו מוזר. היה לי איחור של חמישה ימים, כמובן שציפיתי והתחלתי להתרגש, אבל לא יותר מדי כדי לא להתאכזב. בקיצור אחרי חמישה ימים של איחור הגיע דימום, מאוד כבד בכלל לא מה שקורה לי במחזור שהוא חלש מאוד. הדימום היה במשך יומיים ונעלם כלעומת שבא, כלומר הפסיק לגמרי. מה זה יכול להיות??? אני יודעת שהשרשה גורמת לדימום קל מאוד. ולי היה דימום כבד. כבר הספקתי את החודש, אבל האם יש סיכוי? חמתי סיפרה שבכל שלושת ההריונות שלה היא המשיכה לקבל מחזור בצורה סדירה כמה חודשים עד כדי כך שלא ידעה בכלל שהיא בהריון.
1 תגובות
עמוד 1
  • מה שחמותך אמרה לך יכול להיות שקורה גם לך, אבל תקחי את האופציה שזה גם יכול להיות מחזור.
    בגלל שאנחנו ללא גלולות אז המחזור יכול לשחק, גם אחרי 11 חודשים תקינים.

אני כרגע מנסה 10 חודשים והמחזור שלי סדיר ופתאום החודש הוא החליט לאחר בשלושה שבועות ואני לא בהריון. הייתי אצל הרופא והוא אמר שאין מה להתרגש ושהכל יכול להיות.

אני מקווה בשבילך שזה הריון, אבל שוב כדי שלא תתאכזבי תקחי בחשבון שזה אולי היה מחזור.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה